Промоция „Препоръчай приятел“ в Палмс Бет (НЕАКТИВНА)

Видяно 172 пъти
Важно съобщение:

Текущата промоция, описана в тази статия, вече не е сред активните предложения на промо секцията в Палмс Бет.

Една от най-успешните стратегии на Palms Bet е офертата „Препоръчай приятел“. Този бонус позволява на всеки клиент да стане част от афилиейт политиката на сайта и да печали от нея. От промоцията могат да се възползват всички регистрирани потребители. За целта трябва да препоръчате услугите на Palms Bet на свои приятели и може да вземете до 50 лв. за всеки нов играч. За някои оферти е необходим и бонус код от Palms Bet, но за това ще бъде упоменато, така че нямате причина да се тревожите. Имайте предвид, че по-голяма част от тях не се нуждаят от такъв.

Вход в Palms Bet


Условия на офертата

  • За да се възползвате от офертата, при регистрацията си доведените от вас клиенти трябва да посочат данните ви за референция. Palms Bet е предвидил специално поле за целта.
  • Имате право да препоръчате платформата на неограничен брой потребители.
  • В замяна получавате 20% от първия депозит на всеки нов играч. Нетната стойност на бонуса не може да надхвърля 50 лв. За да получите максимума, вашият познат трябва да захрани сметката си с най-малко 250 лв., след което вие автоматично ще приберете своите 50 лв. поощрение.
  • Бонусът се предоставя под формата на безплатен залог, който може да бъде разходван на ротативките в казиното.
  • За да изтеглите средствата от тази промоция, трябва да направите залози на стойност 20 пъти сумата на бонуса. В случай, че сте получили поощрение от 10 лв., ще трябва да изиграете най-малко 200 лв. на ротативки, за да дръпнете генерираните от офертата средства.
  • Ако поискате да изтеглите парите си, преди да сте покрили условията по превъртане, бонусът и спечелените чрез него суми ще бъдат приспаднати от баланса ви.
  • Имате срок от 90 дни да покриете изпълните регламента по усвояване на бонуса. В противен случай той и печалбите по него ще бъдат отнети от сметката ви.
  • В случай, че не искате да се възползвате от офертата „Препоръчай приятел“, трябва да уведомите служителите по поддръжка на Palms Bet.

В заключение

Бонусът „Препоръчай приятел“ на Палмс Бет е доста иновативна стратегия, от която печелят и букмейкърът, и неговите клиенти. Чрез нея всеки отделен потребител може да стане част от афилиейт програмата на компанията. Това е идеалният шанс за вас и вашите приятели да извлечете максимума от играта си.

Посетете Палмс Бет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Промоция „Препоръчай приятел“ в Палмс Бет (НЕАКТИВНА)

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!