Залози на баскетбол в Palms Bet

Видяно 131 пъти

Баскетболът е един от спортовете, на които може да заложите в Palms Bet. Букмейкърът се е постарал да осигури разнообразие за феновете на тази игра. Ако и вие сте сред тях, вижте какво ще откриете в този раздел на платформата. Имайте предвид, че има най-различни спортни залози в Palms Bet, от които можете да избирате. В текущия преглед ще обърнем внимание конкретно на залозите, свързани с баскетбол.

Вход в Палмс Бет


Как да стигнете до секция „Баскетбол“?


Щом заредите сайта на компанията, ще забележите на челно място раздел „Спорт“. Когато го отворите, на екрана ви ще се появи тъмносин списък с предлаганите спортове. Баскетболът се намира на една от челните позиции. Когато го маркирате, ще забележите падащо меню, в което са поместени всички следени от букмейкъра първенства. Ако се спрете на конкретен турнир, в централната част на екрана ще видите очакваните двубои. Това ще ви помогне лесно да се ориентирате в предстоящите срещи.

В случай, че не се интересувате от точно определено дерби, може да сортирате резултатите според времето на провеждане. Това става от секцията, която се намира точно под логото на букмейкъра.


Кои първенства следи Palms Bet?


В платформата на букмейкъра откриваме всички значими европейски първенства – Евролига, FIBA Шампионска лига, Еврокупа и ФИБА Купа на Европа. Разбира се, компанията не пропуска и мачовете от американската лига NBA, където по традиция се оформят най-горещите и интригуващи сблъсъци. Добре е да знаете, че събитията в секцията се обновяват постоянно. Ако забележите, че някой от големите турнири отсъства от предложенията, не се колебайте да се свържете с отдела по поддръжка. Най-вероятно става въпрос за техническо забавяне, а не за пропуск в портфолиото.

Освен за срещи от най-големите турнири, може да залагате и за вътрешните първенства на страни като:

 • Австралия
 • Бразилия
 • Китай
 • Полша
 • Италия
 • Норвегия

Какви са опциите за залог?

секция баскетбол в Palms Bet

Пазарите, които PalmsBet ще ви предложи, са наистина вълнуващи, особено когато говорим за горещите международни първенства. Ако искате да проверите какви допълнителни възможности за прогноза има към даден мач, просто натиснете символа „>“, изписан в дясната част на съответния ред. Колкото по-значим е даден мач, толкова повече опции за залог ще имате. Някои от наличните пазари са:

 • Хендикап
 • Резултат в конкретна четвърт
 • Брой точки за даден отбор
 • Брой точки Четно/Нечетно
 • Печеливша разлика


Финални думи


Баскетболната секция на Palms Bet предлага вълнуващи опции за залог. Макар че букмейкърът не следи всички първенства, които ще откриете в други сайтове, платформата компенсира с много интригуващи пазари и атрактивни коефициенти. Не бива да пропускаме и факта, че сайтът е сравнително нов в бранша и тепърва предстои да се развива и да покаже пълния си потенциал.

Посетете Palms Bet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Залози на баскетбол в Palms Bet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!