Забравена парола в Palms Bet

Видяно 272 пъти

Дори и на най-напредналите играчи се случва да забравят паролата си за вход в игралната платформа, особено ако залагат в повече сайтове. Ако това ви се случи в Палмс Бет, не се притеснявайте. Процедурата по възстановяване на акаунта ви е съвсем лека и ако прочетете текста ни докрай, ще може без проблем да влезете отново в профила си.

Вход в Palms Bet


Как да възстановите паролата си?

мейл за възстановяване на забравена парола в Палмс Бет

За да стигнете до момент на забравена парола, първо ще трябва да сте си създали акаунт в сайта на онлайн букмейкъра. В нашето обстойно ревю за предложенията на Palms bet сме описали как точно да се регистрирате в сайта. Ако дойде момент, в който не се сещате за своята парола, в полето за вход ще забележите активен линк „Забравена Парола“. Щом го натиснете, системата ще поиска от вас да въведете имейл адреса, с който сте регистрирани в сайта. На пощата си ще получите писмо с новата си парола. Ако до няколко минути не видите въпросния имейл в кутията си, проверете в папката си за СПАМ. Не е необходимо да предприемате други действия. Просто въведете автоматично генерирания password и влезте в платформата.
Нашият съвет е, щом сте отново в профила си, да смените паролата си с такава, която може лесно да запомните.

промяна на парола в Палмс Бет

За целта отворете системното меню, което се намира в горния десен ъгъл на сайта. На девета позиция в падащата листа ще забележите бутон „Промени Паролата“. Пред вас ще се появи панел, в който да въведете автоматично генерирания password, както и новата си предпочитана парола. Настройките ви ще бъдат запазени автоматично.


Финални думи


Ако сте стигнали до тази част на текста, вече имате достъп до всички функции на акаунта си. Ако нещо в процеса ви затрудни, не се колебайте да се свържете с екипа по поддръжката на Palms Bet. Те ще ви съдействат и ще отговорят на всичките ви въпроси.

Посетете Палмс Бет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Забравена парола в Palms Bet

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!