Виртуални спортове от Palms bet

Мария Костадинова
Видяно 71 пъти

Едно нововъведение в сайта на букмейкъра Palms Bet е секцията с витуални спортове. Безспорно дългоочаквано попълнение от феновете на онлайн залозите. В следващите редове предстои подробно разглеждане на това каква е същността на този тип спортове, в частност за Палмс Бет, как бързо да достигнете до този раздел, на какви видове ще имате възможност да залагате, а също и как да направите своя залог в платформата на букмейкъра. Ще завършим с мнение на всичко описано в този материал, за да добиете обощена визия и представа за виртуалните спортове в Palms Bet.

Вход в Palms Bet


Какво представляват „Виртуалните спортове“ в Палмс Бет?

Ако не обичате да чакате дълго време и търсите по-скоро спорт, при който резултатите излизат почти веднага след старта на състезанието, то значи сте се насочили доста добре към виртуалните спортове на Палмс Бет. Любопитното при тях е, че се провеждат на абсолютно случаен принцип. Това означава, че освен наблюдателност, определено ще ви е необходима и доза късмет. Друго, което е добре да знаете е, че изходите при виртуалните спортове биват избирани благодарение на специален генератор, подбиращ случайно числата, които ще бъдат изтеглени. От това можем да заключим, че при подобен род залози дори по-високите коефициенти често са налице.

Още нещо любопитно, което е добре да знаете е това, че както споменахме и по-рано времето, което ще трябва да изчакате, за да разберете какви са резултатите е наистина кратко. Като отбелязваме ‘кратко’, имаме предвид не повече от 2 до 3 минути, спрямо различните видове виртуални събития, които се провеждат в сайта на Palms Bet.

Ако виртуалните спортове предизвикаха интереса ви и искате да разберете повече относно това къде можете да ги изпробвате и да добиете лични впчатления, то продължете да четете и по-надолу.

Откъде може да се достъпи секцията с виртуални спортове?

навигация до виртуалните спортове в Palms Bet
Път до секцията с виртуални спортове в сайта на Палмс Бет

След като вече разбрахте какво представляват виртуалните спортове, които Палмс Бет предллага на вниманието ви, е време да разберете повече за това как можете да достигнете до тях. Всичко е измислено и направено изключително лесно, така че вярваме, че няма да представлява проблем за вас. Това, което трябва да направите е да влезете в сайта на букмейкъра, след което да насочите вниманието си към главното меню. То е позиционирано в най-горната част на сайта. Към момента са налични следните категории:

 • Спорт
 • На живо
 • Казино
 • Вируални
 • Джакпот
 • Промоции
 • Новини

Избирайки раздел „Вируални“ вие ще бъдете прехвърлени към страницата с всички налични видове виртуални спортове, които Palms Bet ви предоставя и за които предстои да поговорим в следващата точка от нашия преглед.


Какви видове виртуални спортове предлага Palms Bet?

виртуални спортове в Палмс Бет
Разновидности на виртуалните спортове в Palms Bet

Приятно изненадани сме да отбелжим, че макар и нова, секцията с витуални събития за спортове е доста добре представена. Това е така, защото ако влезете в страницата ще откриете спорове като автомобилни състезания, бадминтон, кено, конни състезания, надбягвания с хрътки, стрелба с лък, състезателна рулетка с коне, тенис на маса, тротинг, футбол (в това число „Английски шампионат“ и „Fast League“).

Смятаме, че може да се добавят и още спортове като например баскетбол, състезания с велосипеди и Евро купа. Причината за това наше мнение се крие във факта, че изброените спортове са достатъчно популярни сред феновете на виртуалните спортове и по наше мнение представляват интерес за голям кръг от онлайн залагащите. Но дори и наличните 10 предложения към момента са едно много добро начало, което смятаме, че би ви задоволило.

Да предположим, че вече сте си набелязали някои основни видове спортове, които искате да изпробвате. Най-естествено е у вас да се породи въпросът за това как да залагате на тях. Е, няма да се наложи да се чудите още дълго, защото в следващата предпоследна точка от нашата статия за виртуалните спортове на букмейкъра Palms Bet разглеждаме именно това. И така, нека преминем към следващата точка и да разгледаме как точно стават залозите на виртуалните спортове.


Как да се осъществи залог?

Много бързо и бихме отблеязали никак трудно, вие ще можете да залагате в раздел „Виртуални“. Ако за първи път се срещате с тази страница на букмейкъра бързаме да ви успокоим, че следвайки съветите ни малко по-долу, ще се убедите в думите ни:

 1. Ако вече сте харесали игра или спорт, на който да заложите в секцията с виртуални спортове, то единственото, което ви остава е да посочите иконките по проецение на горната част на страницата в сайта на Палмс Бет.
 2. След като това е вече факт, можете да маркирате събитие. В платформата разполагате с 3 типа – текущо (протичащо в момента и на което можете да заложите), приключило (чийто резултат можете да разберете, но няма как да поставите залог) и предстоящо.
 3. Избирайки желания от вас залог, той ще бъде добавен към вашия фиш, който е позициониран най-вдясно. Време е и да изберете конкретния размер на всеки един от залозите, които смятате да направите. За целта разгледайте полето „Заложен фиш“.
 4. В случай, че сте готови, то единственото, което ви остава е да гледате внимателно и да следите какъв ще бъде резултатът от играта, на която сте направили залог. Желаем ви успех!


Коментар и оценка на виртуалните спортове

Смятаме да бъдем абсолютно обективни в оценката си за най-новата секция „Виртуални“, затова решихме да предствим таблично кои са най-големите предимства и същевременно недостатъци на раздела.
ПлюсовеМинуси
Добра визуализация и картина на живоЛиспват популярни виртуални спортове
Възможност за разглеждане на хронология на минали събитияПосетители без регистрация виждат само демо режима
Налични два типа залози – единични и кратни
Играчите разполагат с ръководство

Смятаме, че въпреки малкото недостатъци, които сме посочили в таблицата по-горе, съвсем спокойно можем да дадем на раздел „Виртуални спортове“ в Палмс Бет оценка 8 от 10, като обещаваме в случай на развитие и добавяне на нови възможности тя да достигне своя максимум.

Ако все пак въпреки прегледа ни у вас все още са останали неразяснени някои въпроси, можете да посетите официалния сайт на букмейкъра. След като влезете в раздела, който в момента разглеждаме, ще видите иконка „Help“ (позиционирана вдясно, до фиша за залози). Избирайки я, ще попаднете на подробното постъпково ръководство. В него ще можете да се запознаете с правилата на всяка една от игрите, да видите какви опции има всяко събитие и да научите повече за пазарите за залагане.

Интересно и важно за нас би било да споделите вашите наблюдения, затова ако решите можете да оставите коментар и да дискутираме заедно какви са вашите впечатления, спортните събития, които сте изпробвали, препоръки и всичко, което бихте желали да изкажете като мнение. Надяваме се да сме ви били полезни.

Пробвайте Виртуалните спортове

Мария Костадинова

Мария Костадинова (Специалист по залози и Автор)

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Виртуални спортове от Palms bet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!