Теглене на пари в Палмс Бет

Мария Костадинова
Видяно 72 пъти

Щом късметът ви е провървял в сайта на Palms Bet, значи идва времето да приберете печалбата си или поне част от нея. В следващите редове ще ви покажем каква е процедурата по теглене на средства при този букмейкър.

Вход в Палмс Бет


Как да изтеглите средствата си?

връзка за теглене на пари от Палмс Бет

Букмейкърът се е погрижил да постави на видимо място всички функции, които ще са ви необходими за пълноценен престой в платформата. Секцията за теглене на средства е сред тях. Щом влезете в акаунта си, обърнете внимание към профилното си меню, което се намира в дясната част на централната лента за навигация. На втора позиция в него се намира бутонът „Теглене“, който ще ви отведе до желания панел.

За ваше улеснение на екрана ви ще се покажат полета „Текущ баланс с бонуси“ и „Изтегляем баланс“. Ако в момента изпълнявате условията за разиграване на някой бонус, ви съветваме да се съобразите с изписаната сума в „Изтегляем бонус“. Ако я надвишите и опитате да дръпнете повече пари, ще загубите текущите си поощрения.

Имайте предвид, че за да дръпнете пари от сметката си, трябва да сте верифицирали акаунта си. Това е стандартна процедура за сигурност при Палмс бет, както и при всички реномирани онлайн букмейкъри. Добре е да знаете още, че ако искате да насочите средства към банковата си карта, ще е нужно да покажете банково извлечение пред екипа по поддръжката на компанията.


Методи и условия за теглене


Имате на разположение за теглене на средства почти всички методи, налични и за депозиране. Отсъства единствено опцията с CASHTERMINAL. Остава да разгледате условията към всеки от предлаганите начини, за да изберете най-подходящия за вас.

МетодМин. СумаМакс. СумаВреметраенеТакса
VISA30 лв.5 000 лв.3-4 работни дниНяма
Easy Pay30 лв.5 000 лв.ВеднагаНяма
EPay30 лв.5 000 лв.ВеднагаСпоред условията в ePay профила
Банков трансфер30 лв.10 000 лв.5 Работни дниСпоред условията на банката

Финални думи


Ако сте сред щастливците, отчели печалба в Palms Bet, можете да бъдете спокойни. Няма да ви е трудно да дръпнете парите си. Необходимо ви е само да имате верификация на профила си и да изберете съответния метод. Минималната сума за теглене е сравнително ниска, така че няма да се налага да чакате дълго, преди да изтеглите парите от акаунта си.

Посетете Palms Bet

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Теглене на пари в Палмс Бет

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!