Теглене на пари в Палмс Бет

теглене на пари от Палмс Бет

Щом късметът ви е провървял в сайта на Palms Bet, значи идва времето да приберете печалбата си или поне част от нея. В следващите редове ще ви покажем каква е процедурата по теглене на средства при този букмейкър.

Вход в Палмс Бет


Как да изтеглите средствата си?

връзка за теглене на пари от Палмс Бет

Букмейкърът се е погрижил да постави на видимо място всички функции, които ще са ви необходими за пълноценен престой в платформата. Секцията за теглене на средства е сред тях. Щом влезете в акаунта си, обърнете внимание към профилното си меню, което се намира в дясната част на централната лента за навигация. На втора позиция в него се намира бутонът „Теглене“, който ще ви отведе до желания панел.

За ваше улеснение на екрана ви ще се покажат полета „Текущ баланс с бонуси“ и „Изтегляем баланс“. Ако в момента изпълнявате условията за разиграване на някой бонус, ви съветваме да се съобразите с изписаната сума в „Изтегляем бонус“. Ако я надвишите и опитате да дръпнете повече пари, ще загубите текущите си поощрения.

Имайте предвид, че за да дръпнете пари от сметката си, трябва да сте верифицирали акаунта си. Това е стандартна процедура за сигурност при Палмс бет, както и при всички реномирани онлайн букмейкъри. Добре е да знаете още, че ако искате да насочите средства към банковата си карта, ще е нужно да покажете банково извлечение пред екипа по поддръжката на компанията.


Методи и условия за теглене

Имате на разположение за теглене на средства почти всички методи, налични и за депозиране. Отсъства единствено опцията с CASHTERMINAL. Остава да разгледате условията към всеки от предлаганите начини, за да изберете най-подходящия за вас.

МетодМин. СумаМакс. СумаВреметраенеТакса
VISA30 лв.5 000 лв.3-4 работни дниНяма
Easy Pay30 лв.5 000 лв.ВеднагаНяма
EPay30 лв.5 000 лв.ВеднагаСпоред условията в ePay профила
Банков трансфер30 лв.10 000 лв.5 Работни дниСпоред условията на банката

Финални думи

Ако сте сред щастливците, отчели печалба в Palms Bet, можете да бъдете спокойни. Няма да ви е трудно да дръпнете парите си. Необходимо ви е само да имате верификация на профила си и да изберете съответния метод. Минималната сума за теглене е сравнително ниска, така че няма да се налага да чакате дълго, преди да изтеглите парите от акаунта си.

Посетете Palms Bet

Напишете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *