Спортни залози на живо в Palms Bet

Мария Костадинова
Видяно 37 пъти

Спортните залози на живо са един от най-предпочитаните начини за хазартно забавление. Те предполагат динамични прогнози, при които често пъти може да генерирате доста добри печалби. В следващите редове ще разгледаме как стои въпросът с този тип игра в сайта на PalmsBet.

Вход в Палмс Бет


Навигация в секция „На Живо“

спорт в раздел на живо в Palms Bet
Изглед от секция „На живо“ в Палмс Бет

Разделът „На Живо“ е поместен на централно място в основната лента за навигация, която ще видите, веднага щом заредите сайта на букмейкъра. Когато влезете в секцията, ще забележите, че подредбата ѝ е организирана, така че да бъде максимално лесна за работа.
В лявата част ще видите падащи менюта с всички спортове, които предлагат събития на живо към дадения момент. Ако си имате любима дисциплина, може да се съсредоточите само върху нея. В случай, че обичате да залагате на разнообразни спортове, може да надникнете в програмата с предстоящите мачове. За тази цел ще ви послужи бутонът „Следващи събития на живо“, който се намира в дъното на листата с текущите срещи.

Календарът ще ви даде хронологична справка за чаканите сблъсъци в различните дисциплини. По този начин ще сте в състояние да планирате играта си и да прецените в по-дългосрочен план кои са срещите, за които наистина искате да заложите.

събития на живо в Палмс Бет
Календар на събитията на живо в Palms Bet

Когато отворите програмата, събитията ще се покажат сортирани според вида спорт. Системата обаче ви позволява да направите справка по отделен тип първенства или според началния час на срещите. Това става от полето за навигация, което сме показали на снимката.

добавяне на мач в любими в Palms BetЩом започнат мачовете, за които сте решили да залагате, може да организирате изгледа в секцията „На живо“, така че да ви е максимално удобно за игра. За целта натиснете звездичката, която ще видите на реда срещу всяка среща.

Това ще премести дадения мач в секция „Любими“, която се показва в най-горната част на екрана. Тази функция е от особено значение за всички, които обичат залозите на живо, защото позволява да се следят оптимално повече на брой срещи.


Какви спортове ще откриете в live раздела?


Букмейкърът се е погрижил да предостави всички възможности за вас. В секцията със залози на живо в Palms Bet ще намерите всички предпочитани за прогнози спортове. Добре е да знаете, че събитията, които виждате в началния екран, не изчерпват всички предлагани дисциплини. Те отразят единствено срещите, които се провеждат към дадения момент.

Букмейкърът е осигурил възможност за live прогнози на спортове като:

  • Футбол
  • Тенис
  • Тенис на маса
  • Волейбол
  • Баскетбол

Компанията се стреми да разширява портфолиото си с предложения, така че в най-скоро време вероятно ще видим по-голямо разнообразие и тук.


Какви са достъпните пазари?


Ще забележите, че опциите ви за прогноза в секция „На живо“ са наистина интригуващи. Пазарите ще ви позволят да разгърнете потенциала си и да изпробвате късмета си в различни насоки.

ФутболТенисБаскетбол
Баскетбол Сет Брой Геймове Хендикап В Дадена Четвърт
Брой Голове Първа Точка В Гейм Брой Точки В Дадена Четвърт
Хендикап Точен Резултат В Даден Сет Отбор Брой Точки
Голове Разлика Брой Точки За Играч Брой Точки В Мача Под/Над

Нашето мнение


От Палмс Бет са се постарали да осигурят всички предпоставки за забавления на онези от вас, които предпочитат залозите на живо. В раздела ви очакват най-предпочитаните спортове, както и разнообразни пазари към всяко събитие. В допълнение трябва да отбележим, че секцията е организирана оптимално, така че да следите желаните мачове, без да губите излишно време и концентрация.

Посетете Palms Bet

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Спортни залози на живо в Palms Bet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!