Начален бонус „Спорт“ в Palms Bet

Мария Костадинова
Видяно 47 пъти

Щедър начален бонус на стойност до 250 лв. очаква всички спортни фенове, които са решили да се регистрират в сайта на Palms Bet. Поощрението се предлага под формата на безплатен залог и се равнява на 100% от първоначалния депозит в сметката ви.

Вход в Palms Bet

Какво представлява „Начален Бонус Спорт“ от Палмс Бет?

За да активирате офертата на Palms Bet, е нужно да създадете профил и да заредите сметката си. Преди трансакцията системата ще ви попита дали желаете да се възползвате от „Начален Бонус Спорт“ или от „Начален Бонус Казино“. Щом направите първия си депозит, бонусът автоматично ще бъде добавен. Стойността му ще се равнява на 100% от сумата, с която сте захранили акаунта си. Нека предположим, че сте вкарали 50 лв. Букмейкърът ще ви зарадва с още толкова. Имайте предвид обаче, че нетният таван на поощрението е 250 лв. Това означава, че дори да заредите 300 лв. в сметката си, няма да получите повече от 250 лв.

Как да спечелите от „Бонус Спорт“?

Следва да разгледаме малко по-подробно тази оферта. Няма да ви е трудно да реализирате печалби с началния бонус на Палмс Бет, тъй като не е труден за усвояване. Той ще се появи в профила ви под формата на безплатен залог, който ще може да разиграете единствено на спортни събития. Добре е да знаете, че ако направите успешна прогноза, към сметката ви ще бъде добавена само чистата печалба – без нетната стойност на самия бонус. Нека се върнем към горния пример и допуснем, че сте получили поощрение в размер на 50 лв. Ако играете с него при коефициент 2.5 и прогнозата ви се сбъдне, ще получите 75 лв. (50 лв. * 2.5 – 50лв.).


Условия на промоцията

Както и сами ще виждите, правилата не са твърде сложни за изпълнение. За сметка на това, обаче, бонус сумата ще ви бъде от полза при разиграването в спортните залози на сайта. Освен тази оферта има още много бонуси на PalmsBet, които заслужават също вниманието ви. Ако решите, можете да се запознаете и с тях от нашето специално бонус ревю. А сега нека се запознаем в детайли с правилата на тази промоция:

  1. Имате право да активирате „Начален Бонус Спорт“ само веднъж.
  2. Щом приемете офертата на Palms Bet, сумите на първия ви депозит и начисления към него бонус ще бъдат заключени в профила ви. За да ги изтеглите, ще трябва да изпълните условията по разиграване на поощрението.
  3. За превъртането е нужно да направите спортни залози на стойност пет пъти сумата от първия депозит и бонуса. Ако допуснем, че сте заредили акаунта си с 50 лв. и сте получили още толкова, това ще означава, че е необходимо да изиграете 500 лв. в секция „Спорт“.
  4. Не е разрешено да поставяте повтарящи се прогнози на едно и също събитие със средствата от безплатния залог.
  5. Към регламента на офертата спадат единствено печелившите и губещи прогнози. Не се зачитат анулирани и отменени залози или фишове, за които е използвана Cash Out опцията.
  6. Нямате правото да извършвате депозити, посредством използването на разплащателните методи Neteller и Skrill.
  7. Разполагате с период от 60 дни да покриете изискването на бонуса. В противен случай той и генерираните чрез него печалби ще бъдат отнети от сметката ви. Същото ще се случи и ако се откажете от офертата, преди срокът за разиграването ѝ да е изтекъл.

Посетете Палмс Бет

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Начален бонус „Спорт“ в Palms Bet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!