Начален бонус „Спорт“ в Palms Bet

1
Видяно 163 пъти

Щедър 100% начален бонус на стойност до 200 лв. очаква всички спортни фенове, които са решили да се регистрират в сайта на Palms Bet. Поощрението се предлага под формата на безплатен залог и се равнява на 100% от първоначалния депозит в сметката ви.

Вход в Palms Bet

Какво представлява „Начален Бонус Спорт“ от Палмс Бет?

За да активирате офертата на Palms Bet, е нужно да създадете профил и да заредите сметката си. Преди трансакцията системата ще ви попита дали желаете да се възползвате от „Начален Бонус Спорт“ или от „Начален Бонус Казино“. Щом направите първия си депозит от минимум 10 лева, с коефициент от поне 1.50, бонусът автоматично ще бъде добавен. Стойността му ще се равнява на 100% от сумата, с която сте захранили акаунта си.

Как да спечелите от „Бонус Спорт“?

Следва да разгледаме малко по-подробно тази оферта. Няма да ви е трудно да реализирате печалби с началния бонус на Палмс Бет, тъй като не е труден за усвояване. Той ще се появи в профила ви под формата на безплатен залог, който ще може да разиграете единствено на спортни събития и залози, направени в секция „На живо“. Добре е да знаете, че ако направите успешна прогноза, към сметката ви ще бъде добавена само чистата печалба – без нетната стойност на самия бонус.


Условия на промоцията

Както и сами ще виждите, правилата не са твърде сложни за изпълнение. За сметка на това, обаче, бонус сумата ще ви бъде от полза при разиграването в спортните залози на сайта. Освен тази оферта има още много бонуси на PalmsBet, които заслужават също вниманието ви. Ако решите, можете да се запознаете и с тях от нашето специално бонус ревю. А сега нека се запознаем в детайли с правилата на тази промоция:

 1. Имате право да активирате „Начален Бонус Спорт“ само веднъж.
 2. Щом приемете офертата на Palms Bet, сумите на първия ви депозит и начисления към него бонус ще бъдат заключени в профила ви. За да ги изтеглите, ще трябва да изпълните условията по разиграване на поощрението.
 3. За превъртането е нужно да направите спортни залози на стойност 6 пъти сумата от първия депозит и бонуса.
 4. Не е разрешено да поставяте повтарящи се прогнози на едно и също събитие със средствата от безплатния залог.
 5. Към регламента на офертата спадат единствено печелившите и губещи прогнози. Не се зачитат анулирани и отменени залози или фишове, за които е използвана Cash Out опцията.
 6. Нямате правото да извършвате депозити, посредством използването на разплащателните методи Neteller и Skrill.
 7. Разполагате с период от 30 дни да покриете изискването на бонуса. В противен случай той и генерираните чрез него печалби ще бъдат отнети от сметката ви. Същото ще се случи и ако се откажете от офертата, преди срокът за разиграването ѝ да е изтекъл.

Посетете Палмс Бет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

Един коментар за “Начален бонус „Спорт“ в Palms Bet

 1. Пр
  Продан
  пак си свалиха бонуса... не е лош и този, но според мен предният начален бонус беше много по-добър от настоящия.. поне условията са лесни на този