Седмичен бонус в Палмс Бет

Видяно 103 пъти

Palms Bet е сред най-щедрите букмейкъри, когато говорим за промоции. Компанията стъпи сравнително скоро на пазара със спортните залози и се старае да привлече нови клиенти, като предложи атрактивни оферти. Една от тях е „Бонус Точен резултат“, който всяка седмица ви дава шанс да спечелите безплатен залог на стойност 20 лв. Освен него можете да участвате и в някоя от останалите промоции в Palms Bet, които са доста вълнуващи. Всяка от тях крие интересни печалби, които чакат да бъдат спечелени.

Вход в Palms Bet


Как да играете?


За да изпробвате късмета си, е нужно да познаете точната развръзка на срещата, която букмейкърите са подбрали за офертата си. Участието е напълно безплатно, а право да се включат имат всички регистрирани потребители. Трябва да попълните следните полета:

 • Мобилен телефон
 • Голове за домакина
 • Голове за госта
 • Минута за първия гол
 • Имейл Адрес

Ако има повече играчи, познали точната развръзка от мача, за печеливш се счита потребителят, прогнозирал с по-голяма точност минутата на първия гол. В случай, че и тук има съвпадение, наградата отива при клиента, който се е включил по-рано в надпреварата.

Може да правите своите предположения до началото на срещата. Късметлията се обявява след края на мача в таблицата „Резултати“ към секцията на бонус играта. Ще я откриете в раздел „Промоции“ на сайта. Ако именно вие сте щастливецът, Palms Bet ще преведе наградата по сметката ви в срок от 48 часа.


Правила и условия


 • Право на участия имат само потребители, които вече са регистрирани в платформата.
 • Наградата от 20 лв. се предоставя като право на безплатен залог. Печелившият потребител ще получи на мобилния си телефон SMS с промо код. За да изискате своята печалба, трябва да посетите секция „ваучери“ в palmsbet.com.
 • Към промоцията се зачита редовното игрово време, плюс добавените минути поради прекъсвания. В играта не се зачитат резултатите от продължения или дузпи.
 • Ако направите успешна прогноза с безплатния си залог, към сметката ви ще бъде преведена само печалбата, след като се приспадне нетната стойност на бонуса. Ако, например, заложите своите 20 лв. на коефициент 3.5 и познаете, към баланса ви ще се добавят не 70, а 50 лв.
 • Бонусът ви е валиден само за прогнози в секция „Спорт“ на сайта. За да изтеглите средствата по него, ще трябва да покриете условията по превъртане. За целта е нужно да заложите цялата сума на дадено спортно събитие.
 • Имате срок от 30 дни да разиграете бонус средствата си. В противен случай те ще бъдат отнети от сметката ви.


В заключение


Не може да не споменем, че седмичният бонус на Palms Bet прави играта в платформата още по-интригуваща. Той дава шанс на всички клиенти да получат допълнителна премия, без да поемат какъвто и да е риск. Обикновено организаторите подбират най-интересните срещи за промоцията си, така че ще имате още една добра причина да следите мачовете от най-предпочитаните турнири.

Изискайте своя бонус

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Седмичен бонус в Палмс Бет

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!