Раздел “Новини” в Палмс Бет

Видяно 80 пъти

Една от най-полезните секции, които очаква спортните фенове в сайта на PalmsBet, е разделът „Новини“. Пряк път към него ще откриете в централната лента за навигация, а по-долу ще разгледаме с какво ще ви зарадва тази част на сайта.

Вход в Palms Bet


Как изглежда секция „Новини“?

раздел с новини в Палмс Бет
Изглед от секцията с новини в Palms Bet

Още щом я заредите, новинарската секция на Палмс Бет ще ви впечатли с колоритната си визия. Авторите подбират актуални и запомнящи се снимки за своите публикации. Текстовете са подредени хронологично, като в най-горната част на страницата ще се покажат най-новите анализи.

За момента от поддръжката не са помислили за стегната структура, която да помага на читателите в избора им на тема. Вероятно занапред, когато новинарският екип на букмейкъра разшири дейността си, секцията ще бъде организирана в раздели според турнирите или вида спорт, например.

Към днешна дата публикациите излизат веднъж или два пъти на ден, в зависимост от предстоящите събития в света на спорта.


Какво ще откриете в раздела?

Секцията с новини на Palms Bet ще ви зарадва с анализ на предстоящите мачове от най-горещите футболни турнири. Екипът на компанията обръща внимание на първенства като:

  • Английската висша лига
  • Шампионска лига
  • Лига Европа
  • Лига на нациите
  • Първа Бундеслига

Специалистите на букмейкъра правят полезен обзор преди по-важните срещи, като припомнят на своите читатели досегашното представяне на отборите, които ще се изправят един срещу друг. В края на всеки текст авторите поместват кратка прогноза за мача, на който Palmsbet предлага опции за залози в спортната си секция. Ако обичате да залагате на футбол, няма да е зле да хвърляте по едно око на секцията с новините. Анализите на сблъсъците могат да се окажат ключ за успешната ви игра.

Стремежите на авторите явно не се изчерпват с текстовете, посветени на футбола. В последните седмици в раздела започна да се следи и баскетболната Евролига. Текстовете в тази област също са доста полезни и могат да дадат различна перспектива на залога ви.

Авторите се стараят да разчупят съдържанието и с по-нестандартни текстове като „Интересни спортни факти, които сигурно не знаете“. Бяхте ли чували, например, че първите кошове за баскетбол са направени от кошници за праскови?


Нашето мнение


Със сигурност трябва да признаем, че има още какво да се желае от секция „Новини“ на Palms Bet. В момента този раздел прилича по-скоро на блог, а не на динамична новинарска зона. Не може обаче да не подчертаем, че авторите правят стъпки в тази насока, стараейки се да отразяват не само ТОП събитията от света на футбола, но и случващото се в други спортове. Сигурни сме, че екипът на букмейкъра тепърва ще развива потенциала си в тази област. Съветваме ви да дадете шанс на новинарската рубрика, защото може да прекарате много приятни мигове с публикациите. Тя може също така да даде ценен съвет на онези от вас, които се колебаят как да заложат.

Посетете Палмс Бет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Раздел “Новини” в Палмс Бет

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!