Palms Bet Бонус Промоция „Мега Дерби“

Видяно 239 пъти

Футболните фенове, които тази седмица ще бъдат пред телевизонните екрани, ще могат да се насладят на страхотен футболен уикенд! Любимите на всички отбори ще се състезават по между си, а феновете ще могат да се състезават за 1000 лв. бонус безплатен залог. Предложението важи по отделно за всяка от двете срещи. Организаторът на промоция „Мега Дерби“ е онлайн букмейкърът Palms Bet, който ще зарадва общо 40 късметлии, които са взели участие. Повече за самата оферта предстои да поговорим в следващите няколко минути.

Посетете Палмс Бет


За кои спортни срещи важи бонус „Мега Дерби“ от Палмс Бет?

Двете оферти се отнасят за тазседмичните дербита между Лудогорец – ЦСКА-София и ЦСКА 1948 – Левски София, които ще се проведат съответно в събота (27.02.2021 г.) и неделя (28.02.2021 г.). Наградният фонд достига сумата от 1000 лв. за всяка от срещите, като ще има по 20 възнаградени за всяко от двете дербита. Щедрите бонус оферти на Палмс Бет са известни на повечето играчи, които са редовни в онлайн залозите. Не е изненадващо и това, че този уикенд отново ще бъде празничен за феновете на най-популярния спорт у нас и не само.


Какво е общото между двете промоции?

И за двете оферти от участващите ще се изисква да бъде напавен залог. Разликата съответно е в дербито, което ще се проведе за съответния ден (събота или неделя). Ако сте един от тези, които са решили да вземат своето участие, имайте предвид, че направеният от вас залог трябва да бъде на стойност минимум 20 лева. Ако направеният залог е успешно поставен, имате шанс да спечелите една от общо 20-те гарантирани от букмейкъра парични награди.

За да се зачете залогът ви, той трябва да бъде направен с реални парични средства. Това означава, че след като сте направили своята регистрация в palmsbet.com или ако вече имате такава – просто сте се вписали с потребителско име и парола, всеки поставен залог, не бива да бъде правен със средства, спечелени от други бонус промоции в сайта. Съветваме ви да спазвате всяко от условията, които букмейкърът поставя, за да можете да участвате в тази напредвара и да не бъдете дисквалифицирани, заради неизпълнение на правилата.

Още едно важно условие е това, че нямате ограничение в маркета, на който ще поставите залог, но минималният коефициент, който трябва да бъде поставен е 1.30, затова съобразете внимателно.


Какви награди са подготвили от Palms Bet?

Ето, че дойде момента да поговорим и за най-приятната и вълнуващата всички част – наградите от Мега Дерби бонуса на Palms bet. Без да губим време в излишни приказки, нека разгледаме таблично каква награда ще получи победителят от конкретно място в класацията:

НомерНаграда
1 Място200 лв.
2 Място150 лв.
3 Място100 лв.
4 Място80 лв.
5 Място70 лв.
6 Място60 лв.
7 Място50 лв.
8 Място40 лв.
9 Място30 лв.
от 10 до 20 място20 лв.

Моля, имайте предвид, че в сайта на компанията, ще има още една допълнителна графа, кръстена „потребителско име“. В нея, срещу всяка от наградите, ще бъде вписано името на печелившия потребител. Стискаме ви палци и пожелаваме успех да видите своето там!

Вход в Palms Bet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Palms Bet Бонус Промоция „Мега Дерби“

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!