Игра “Джакпот СУПЕР 15” в Палмс Бет

Видяно 130 пъти
СРОК НА ОФЕРТАТА
 • Начало: 02.10.2021 г. 15:30 ч.
 • Край: 16.10.2021 г. 23:59 ч.

Едно от най-примамливите предложения на Палмс Бет, каквото няма да откриете при останалите букмейкъри, е джакпотът, който се натрупва в платформата. Ако внушителните 500 000 лв. са събудили интереса ви, вижте в следващите редове как може да се включите в играта.

Вход в Палмс Бет


Какво представлява Джакпот играта?

Джакпот СУПЕР 15 е допълнителна бонус игра, организирана от Palms Bet. Всяка седмица букмейкърът подбира 15 футболни срещи и желаещите да се включат трябва да направят прогноза за развръзката им. Ако познаете изхода от всички мачове, ви очаква внушителна премия в размер на 500 000 лв.


Как да се включите?

джакпот супер 15 в Palms Bet

Няма да ви е трудно да се включите в надпреварата за огромната награда. След като заредите страницата на букмейкъра PalmsBet, изберете раздел „Спортен Джакпот“ от централната лента за навигация. Пред вас, изброени една под друга, ще се покажат всички 15 срещи, които са подбрани за прогноза през текущата седмица. Имайте предвид, че предположения се приемат до началото на първия започващ мач.

Възможният избор при всеки сблъсък е победа за домакина, равен резултат и победа за гостуващия тим. За да участвате, е нужно да имате поне 1 лв. в акаунта си. Това е цената на стандартната комбинация, която включва по едно предположение за всяка среща. Ако за някой мач решите да се подсигурите двойно, ще трябва да платите допълнително. Цената на фиша за Джакпот СУПЕР 15 расте в прогресия, чиято стойност отразява броя на получените комбинации. За улеснение букмейкърът изчислява автоматично стойностите след всяко отбелязано предположение.

извършване на залог в Палмс Бет на дажкпот игра

Има и друг начин да заложите и той е подходящ за онези от вас, които не искат да мислят прекалено дълго над всяка среща. За вас Palms Bet е подготвил специалния бутон „Случаен Избор“. Чрез него може да опитате късмета си, дори да не разбирате от футбол. Щом го натиснете, системата ще генерира залози автоматично.

Организаторите са предвидили и утешителни награди за онези от участниците, които са били само на крачка от големия успех. Награден фонд от 10 000 лв. очаква всички, познали развоя в 14 мача. За клиентите отгатнали развръзката на 13 срещи пък се отделя поощрение от 1 000 лв. всяка седмица.


Правила

 • Ако повече от един участници познаят всичките 15 срещи, джакпотът се разпределя поравно между тях. Същото важи и за утешителните награди.
 • Резултатите от играта се публикуват в секция „Резултати“ на раздел „Джакпот“ в PalmsBet.
 • Щом се включите в Джакпот СУПЕР 15, прогнозата ви не може да бъде отменена или уредена по-рано. Функцията Cash Out не е активна тук.
 • Може да участвате с повече от една прогноза за дадена среща, но това увеличава и стойността на фиша ви.
 • В случаите, когато даден мач трябва да бъде решен с продължения или дузпи, за развръзка се счита крайният резултат след тях.

Разпределение на наградите от Спортен Джакпот Супер 15

 • 15 познати резултата – 500 000 лв.
 • 14 познати резултата – 10 000 лв.
 • 13 познати резултата – 1000 лв.
 • 12 познати резултата – 200 лв.
 • 11 познати резултата – 50 лв. free bet
 • 10 познати резултата – 50 free spins

Нашето мнение

Старанието на Palms Bet да разнообрази играта на своите клиенти ясно личи в офертата Джакпот СУПЕР 15. Няма да откриете подобна възможност в много други сайтове. Не само премията, но и поощрителните награди заслужават внимание. Най-хубавото е, че тук могат да се включат не само експерти във футболната тематика, но и потребители, които просто искат да предизвикат случайността и да опитат късмета си.

Посетете Palms Bet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Игра “Джакпот СУПЕР 15” в Палмс Бет

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!