Извършване на залог в Palms Bet

извършване на залог в Палмс Бет

Palms Bet е едно от привлекателните места за спортни залози сред лицензираните букмейкъри на българския пазар. Компанията следи много първенства, предлага вълнуващи пазари и е предвидила различни бонуси за своите клиенти. Ако сте решили да започнете играта си в платформата, но не знаете как да поставите своята прогноза, вижте отговора в следващите редове.

Вход в Palms Bet


Как да направите залог?

осъществяване на залог в Palms Bet

За да направите залог в Palms Bet, трябва да сте избрали конкретната среща, която искате да прогнозирате. На какви спортове може да залагате в сайта на този оператор сме описали в нашето ревю за Палмс бет, където споменаваме и различните предложения на букмейкъра. Коефициентите към съответното предположение са изписани прегледно до него. Обърнете внимание, че ако желаете да разгледате пазарите, различни от Краен резултат, ще трябва да натиснете знака „>“, изписан на реда на съответното събитие.

Щом вземете своето решение, натиснете с мишката си върху избраната стойност. Предположението ви ще се появи автоматично във фиш, който ще изскочи в десния край на екрана ви. Имайте предвид, че той е статичен и остава в най-горната част на сайта. Това значи, че ако се намирате в по-долна секция, ще се наложи да превъртите до върха на страницата, за да прегледате талона си и да завършите процеса по залагане.

Макар че това създава известни неудобства за потребителите, няма нужда да се притеснявате дали системата е отчела прогнозата ви. Щом коефициентът се появи в жълто, както е на снимката по-горе, значи селекцията е влязла в талона ви.


Как изглежда фишът за залагане?

фиш за извършване на залог в Palms BetНяма да се затрудните при работата с фиша за залагане на Palms Bet. Независимо дали сте играли при други букмейкъри, или сте изцяло нови в тази сфера, талонът е направен така, че да улесни максимално процеса.

Маркираните предположения се появяват едно под друго в фиша ви, като срещи всяко е изписан прилежащият коефициент. Минималната сума, която може да заложите в секция „Спорт“ на Палмс Бет, е 0,50 лв. Щом наредите повече от една селекции, системата автоматично ще ви предложи да заложите в система. От падащото меню под прогнозите може да изберете дали искате да играете със селекциите поотделно, или да ги поставите в комбинация.

Остава ви единствено да изберете желаната сума за залог и да я въведете в съответното поле. Налични са и бутони за бърз залог с 1 000, 2 000 и 5 000 лв.

Щом решите колко пари искате да инвестирате, платформата ще изчисли автоматично каква би била евентуалната ви печалба, ако талонът ви се окаже печеливш.

Всичко, което остава да направите, е да натиснете бутона „Залог“. Ако след това за някоя от селекциите ви има опция „Затвори залог“, тя ще се появи в тематичното поле, което виждате в горната част на фиша. Ако насочите вниманието си натам, ще забележите и иконка за настройки, която може да бъде много полезна за всички редовни играчи. Тук ще намерите практични функции като „Залог с 1 клик“. Ако решите да се възползвате от нея, ще може да укажете на системата предпочитаната сума за залог и във всеки талон да я въвеждате само с едно натискане на мишката.

Бихте могли и да се съгласите с евентуалната промяна на коефициентите. Това е от голямо значение за всички клиенти, които предпочитат live залаганията, където стойностите са доста динамични.

От настройките на фиша си ще може да посочите и любими суми за залог. Ако, да речем, играете най-редовно със стойностите 5, 10 и 20 лв., ще може да ги въведете като дежурна опция в талона си.


Финални думи

Както се уверихте сами, процесът по залагане в Palms Bet никак не е сложен. От вас се изисква само да депозирате пари по сметката си и да си харесате събитие. Ако имате успех, печалбата ви ще се отрази автоматично в баланса на акаунта ви. По всичко личи, че макар и от скоро на пазара със спортни залагания, Палмс Бет се стремят да предлагат максимално удобна среда за своите потребители.

Посетете Палмс Бет

Напишете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *