Извършване на залог в Palms Bet

Мария Костадинова
Видяно 77 пъти

Palms Bet е едно от привлекателните места за спортни залози сред лицензираните букмейкъри на българския пазар. Компанията следи много първенства, предлага вълнуващи пазари и е предвидила различни бонуси за своите клиенти. Ако сте решили да започнете играта си в платформата, но не знаете как да поставите своята прогноза, вижте отговора в следващите редове.

Вход в Palms Bet


Как да направите залог?

осъществяване на залог в Palms Bet

За да направите залог в Palms Bet, трябва да сте избрали конкретната среща, която искате да прогнозирате. На какви спортове може да залагате в сайта на този оператор сме описали в нашето ревю за Палмс бет, където споменаваме и различните предложения на букмейкъра. Коефициентите към съответното предположение са изписани прегледно до него. Обърнете внимание, че ако желаете да разгледате пазарите, различни от Краен резултат, ще трябва да натиснете знака „>“, изписан на реда на съответното събитие.

Щом вземете своето решение, натиснете с мишката си върху избраната стойност. Предположението ви ще се появи автоматично във фиш, който ще изскочи в десния край на екрана ви. Имайте предвид, че той е статичен и остава в най-горната част на сайта. Това значи, че ако се намирате в по-долна секция, ще се наложи да превъртите до върха на страницата, за да прегледате талона си и да завършите процеса по залагане.

Макар че това създава известни неудобства за потребителите, няма нужда да се притеснявате дали системата е отчела прогнозата ви. Щом коефициентът се появи в жълто, както е на снимката по-горе, значи селекцията е влязла в талона ви.


Как изглежда фишът за залагане?

фиш за извършване на залог в Palms BetНяма да се затрудните при работата с фиша за залагане на Palms Bet. Независимо дали сте играли при други букмейкъри, или сте изцяло нови в тази сфера, талонът е направен така, че да улесни максимално процеса.

Маркираните предположения се появяват едно под друго в фиша ви, като срещи всяко е изписан прилежащият коефициент. Минималната сума, която може да заложите в секция „Спорт“ на Палмс Бет, е 0,50 лв. Щом наредите повече от една селекции, системата автоматично ще ви предложи да заложите в система. От падащото меню под прогнозите може да изберете дали искате да играете със селекциите поотделно, или да ги поставите в комбинация.

Остава ви единствено да изберете желаната сума за залог и да я въведете в съответното поле. Налични са и бутони за бърз залог с 1 000, 2 000 и 5 000 лв.

Щом решите колко пари искате да инвестирате, платформата ще изчисли автоматично каква би била евентуалната ви печалба, ако талонът ви се окаже печеливш.

Всичко, което остава да направите, е да натиснете бутона „Залог“. Ако след това за някоя от селекциите ви има опция „Затвори залог“, тя ще се появи в тематичното поле, което виждате в горната част на фиша. Ако насочите вниманието си натам, ще забележите и иконка за настройки, която може да бъде много полезна за всички редовни играчи. Тук ще намерите практични функции като „Залог с 1 клик“. Ако решите да се възползвате от нея, ще може да укажете на системата предпочитаната сума за залог и във всеки талон да я въвеждате само с едно натискане на мишката.

Бихте могли и да се съгласите с евентуалната промяна на коефициентите. Това е от голямо значение за всички клиенти, които предпочитат live залаганията, където стойностите са доста динамични.

От настройките на фиша си ще може да посочите и любими суми за залог. Ако, да речем, играете най-редовно със стойностите 5, 10 и 20 лв., ще може да ги въведете като дежурна опция в талона си.


Финални думи


Както се уверихте сами, процесът по залагане в Palms Bet никак не е сложен. От вас се изисква само да депозирате пари по сметката си и да си харесате събитие. Ако имате успех, печалбата ви ще се отрази автоматично в баланса на акаунта ви. По всичко личи, че макар и от скоро на пазара със спортни залагания, Палмс Бет се стремят да предлагат максимално удобна среда за своите потребители.

Посетете Палмс Бет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Извършване на залог в Palms Bet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!