Награда от 1000 лв. с безплатната игра Survivor на Палмс Бет

Мария Костадинова
Видяно 72 пъти

Чухте ли вече за новата безплатна игра от Палмс Бет, която носи приключенското име „Survivor“? В тази статия ще се запознаем подробно със същността ѝ и ще научим какво е най-необходимото за да оцелеете в надпреварата за 1000 лв. Сумата можете да оползотворите в спортната секция на букмейкъра и да си донесете още печалби. Ако искате да разберете какви са правилата и условията към конкретната игра, как да се включите и други подробности, останете с нас и в следващите редове.

Вход в PalmsBet


Какво представлява играта Survivor?

Безплатната игра „Survivor“ на Палмс Бет е още един страхотен начин за печалба. Тя е предназначена за активните играчи в сайта, което означава, че трябва да имате минимум един поставен залог в рамките на последните 30 календарни дни. Нямате ограничение в коя секция да бъде направен залогът, въпросът е да са поставени реални пари за него.

Когато направите правилна прогоза, започвате да събирате точки. За да вземете голямата награда от 1 000 лв. ще са ви необходими десет точки и абсолютно изпълнени правила, които ще разгледаме по-долу в този материал.

Информация за новите играчи:

Ако тепърва правите своя залог в сайта на Палмс Бет, имайте предвид това, че можете да се присъедините в 04:00 часа на следващия ден, едва след като сте направили залога си.


Как да участвате в надпреварата?

Влизайки в игралния портал на Palms Bet ще откриете това атрактивно предложение, намиращо се в главното меню, позиционирано в най-горната част на платформата. Няма да ви е трудно да го разпознаете, защото има емблема „NEW“, разположена непосредствено отдясно. Ако все още нямате регистрация в сайта на оператора, сега е точното време да го направите.

След като сте се регистрирали в онлайн платформата, единственото, което ще ви трябва са вашето потребителско име и парола за вход. Имайте предвид, че регистрацията в сайта ви дава възможност да участвате за някой от останалите бонуси в Палмс Бет, които също са доста атрактивни. Ако вече имате акаунт при оператора за спорни и казино залози, то няма да губите излишно време, а директно можете да влезете в своя профил. Следващата важна стъпка е поставянето на залог. За него няма ограничение, което означава, че може да бъде направен във всяка от секциите на букмейкъра. Направете своята прогноза за десет последователни събития, които е задължително да бъдат от спортен характер. Ако те са правилно прогнозирани, то голямата печалба в размер на хиляда лева ще бъде ваша.


Откъде можете да проследите резултатите?

От букмейкърската къща са се постарали да поставят на видно място, в главното меню на играта линк, отвеждащ до секцията с „Официални резултати“. Там можете да проследите по дата, първенство и събитие какъв е резултатът от дадена надпредвара. Още по-хубавото е, че можете да се върнете назад, благодарение на календара, който ще ви покаже хронологично всички провели се състезания. От вас се изисква единствено да посочите датата, която ви интересува и да натиснете върху жълтия бутон „Търси“. След като го направите, пред вас ще се заредят всички провели се събития за конкретния ден.


Важни изисквания за играта

Правила и Условия
 • Всеки ден имате пълното право да направите прогноза на едно спортно събитие, което се организира от Палмс Бет.
 • Необходими са ви десет точки за да получите хиляда лева.
 • Всяко познато спортно събитие ви носи по една точка.
 • Ако не познаете какъв ще бъде резултатът от срещата, вашите точки се намалят до 0.
 • За да не занули точките ви операторът, вие трябва да правите прогнози последователно. Срокът, който ви е даден е максимум 5 дни между всяка.
 • За да влезете в играта трябва да сте направили поне един залог през последните тридесет дни в сайта на Палмс Бет (секцията може да бъде всяка една в платформата).
 • Наградата се печели само от един участник. За победител се определя този, който пръв е събрал 10 точки. Ако двама или повече играчи имат 10 точки, наградата отива при този, който първи е направил последната си прогноза.
 • След приключване на дадена игра (наричана още цикъл), точките, които сте успели да натрупате се зануляват.
 • Имате един месец (30 дни) за да изпълните всички правила и условия.

 • Финален коментар и мнение за Survivor безплатна игра в Palms Bet

  Смятаме, че играта е интересна, а условията, които имате за изпълнение не са чак толкова непосилни, че да ви откажат от участие. Съветът ни към вас е да проучите хубаво възможностите си и да помислите добре. Все пак крайната награда в размер на 1000 лева не са никак малък стимул. Най-хубавото е, че след това можете да ги оползотворите в спортната секция на Palms Bet, което да ви донесе още по-големи печалби. При всички положения не можем да не отбележим, че букмейкърът се стреми постоянно да внедрява нови предложения сред топ офертите си. Крайното ни мнение за безплатната игра „Survivor“ е положително и ще се радваме да споделите какви са вашите впечатления в коментарите по-долу.

  Посетете PalmsBet

  Мария Костадинова

  Мария Костадинова

  Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

  0 коментари за “Награда от 1000 лв. с безплатната игра Survivor на Палмс Бет

   Няма добавени коментари все още. Бъди първи!