Палмс Бет дава възможност за 20 Free Spins всеки ден

Видяно 101 пъти
Дати на валидност на бонуса:

Начало: 01.07.2019

Край: 01.08.2019

След като знаете какви са сроковете, вече сте информирани за това, че разполагате с 30 календарни дни. Това е един цял месец, в който можете да получите до 20 безплатни завъртания от Palms Bet при това всеки ден. Тези free spins се отнасят за една от доста известните игри в сайта на платформата, а именно „20 Star Party“. Нека разгледаме какво трябва да знаете за да спечелите.

Правила и условия на бонуса:
  • За да участвате трябва да имате отворена сметка в сайта на Палмс Бет.
  • Минималният депозит, който трябва да направите, е в размер на 30 лв.
  • Текущите изисквания се отнасят единствено за казино секцията – Neon Games и по-конктерно играта „20 Star Party“.
  • Като възнаграждение ще получите 20 безплатни завъртания, които имате в срок от едно денонощие.
  • Ако не успеете да ги оползотворите, вие губите своята награда.
  • Участвайки в играта на Палмс Бет, вие се съгласявате с техните изисквания и потвърждавате това, че сте запознати с правилата на промоцията.
  • Имате ежедневно право да участвате за бонуса, но само по веднъж в рамките на 00:00 часа на текущия ден до 23:59:59 часа на същия ден, в който сте се включили.

Ако това предложение на букмейкъра ви е допаднало, бързаме да ви зарадваме. Компанията, макар и сравнително нова в бранша, се старае да прави щастливи потребителите си доста често с различен тип поощрения. Ето защо ви предлагаме да разгледате някой от останалите бонуси на Палмс Бет, за които можете да заявите участие. И все пак, нашият приятелски съвет към вас е да се съсредоточите към текущата оферта, описана в тази новина. Нейният срок е с валидност един месец, затова направете всичко възможно да спечелите колкото се може повече безплатни завъртания. Имате шанс всеки ден, затова въползвайте се!

Участвайте в играта на Палмс Бет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Палмс Бет дава възможност за 20 Free Spins всеки ден

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!