Бонус „Всеки ден“ в Palms Bet

Видяно 83 пъти

Още една добра причина да изберете Palms Bet за своите спортни залози е „Бонус Всеки Ден“. Той ви дава право да участвате в ежедневна томбола с награда от 5 лв. Може да се включите в жребия напълно безплатно. Всичко, което трябва да направите, е да познаете играча от снимката, която са подбрали организаторите в съответния ден. Ще я откриете в раздел „Промоции“ на сайта.

Palms Bet информация за ежедневния бонус
Полета за информация – телефон за връзка, и потребителско име в Палмс Бет

За да ви улесни, букмейкърът ви дава шанс да изберете измежду три варианта. След като отбележите своето предположения, трябва да оставите телефон за връзка и да посочите потребителското си име в Palms Bet. Имайте предвид, че може да участвате в играта, дори ако още нямате акаунт в платформата. Ако спечелите, разполагате със срок от два дни, за да откриете сметката си в сайта. Победителят от ежедневната игра получава промо код от Палмс Бет чрез SMS на посочения в бланката за участие телефонен номер. Toзи код е уникален за всеки един играч, така че можете да го видите в съобщението, което ще получите на телефона си.

Вход в Palms Bet


Условия на промоцията

  • Офертата е предназначена за всички настоящи и бъдещи клиенти на Palms Bet.
  • Букмейкърът публикува нови снимки за участие в играта всеки ден.
  • Победителите се теглят на случаен принцип в 12 ч. на следващия ден.
  • Наградата се предоставя под формата на безплатен залог, който ще бъде преведен по сметката ви автоматично. Той може да бъде изигран единствено в спортната секция на сайта.
  • Имате срок от 30 дни да се възползвате от поощрението си.
  • Ако направите печеливша прогноза със своя безплатен залог, по сметката ви ще бъдат преведени чистите средства, без нетната стойност на самия бонус. Ако, например, заложите своите 5 лв. при коефициент 4 и познаете, в баланса ви ще се добавят 15 лв.

Нашата оценка за ежедневния бонус


Ежедневният бонус е поредната промоция, с която Palms Bet засвидетелства уважение към своите клиенти. Офертата не предвижда мащабни суми за награда, но пък играта се провежда ежедневно и не изисква никакви усилия от потребителите. Подобен тип предложения правят платформата предпочитано място забавление.

Вземете тази бонус оферта

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Бонус „Всеки ден“ в Palms Bet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!