Депозиране на пари в Palms Bet

Видяно 325 пъти

Сигурни сме, че щом сте разгледали PalmsBet, предложенията в сайта са привлекли вниманието ви. За да им се насладите, ще е нужно да депозирате средства в сметката си и в следващите редове ще ви покажем как.

Вход в Palms Bet


Стъпки за депозиране в Palms Bet

връзка към депозит секцията в Palms bet

След като вече разполагате с акаунт и сте влезли в него, в левия ъгъл на сайта ще забележите менюто към своя профил. На челната позиция в него се намира линкът за депозиране на средства, който сме показали на снимката по-горе.

избор на промоция в Palms Bet

Системата ще ви попита от кое поощрение желаете да се възползвате – от Бонус Казино или Бонус Спорт. Не се притеснявайте, ако не искате никоя от офертите на Palms bet, защото те не са задължителни за вземане. В следващата стъпка платформата ще ви даде шанс да ги откажете. Щом приемете или откажете условията на бонусите, ви остава единствено да изберете предпочитан метод за депозит. Имате на разположение следните начини:

  • CASHTERMINAL – Директно от автоматите с тази марка.
  • EasyPay – След като изберете желаната сума, платформата на Palms Bet ще генерира код за платежното нареждане, с което може да депозирате пари чрез EasyPay.
  • ePay – Когато попълните полето със сумата, сайтът на букмейкъра ще ви пренасочи директно към платформата на ePay.
  • Банкови карти – За да платите с банковата си карта, ще трябва да попълните стандартната информация от пластиката си. Добре е да знаете, че букмейкърът ще изисква от вас банково извлечение, което може да получите във всеки клон на съответната банка или онлайн.
  • Банков превод – Ако изберете този метод, в полето за пояснения напишете потребителското си име в сайта. IBAN-ът на Палмс Бет е: BG90FINV91501016228900.


Условия за депозит


Вижте повече подробности около условията по депозиране в таблицата по-долу:

МетодиМин. ДепозитВреме за депозит
VISA10 лв.Незабавно
Easy Pay10 лв.Незабавно
EPay10 лв.Незабавно
Банков трансфер10 лв.1-2 Работни дни
CASHTERMINAL10 лв.Незабавно

В заключение

Няма да ви е трудно да захраните сметката си за игра в PalmsBet и с това да грабнете начален бонус като нов клиент. Компанията предлага най-актуалните методи, които покриват нуждите на всеки клиент. В допълнение трябва да отбележим, че праговете за депозит са доста изгодни. Единственото нещо, което би могло да забави играта ви, е изискването за банково извлечение, когато изберете да захраните сметката си с дебитна или кредитна карта. Това условие обаче не бива да ви отказва. То е въведено за вашата собствена сигурност.

Посетете Палмс Бет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Депозиране на пари в Palms Bet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!