Преглед на функцията „Cash out“ в Палмс Бет

Видяно 164 пъти

Една от най-полезните опции при спортните залози несъмнено е функцията Cash Out. За щастие, от PalmsBet знаят това и са осигурили тази възможност за своите клиенти. Вижте в следващите редове как да се възползвате от нея.

Вход в Palms Bet


Какво представлява Cash Out?

Най-общо казано, функцията Cash Out ще ви позволи да играете пълноценно и балансирано. Тя ви дава възможност да прекратите залога си преди края на спортното събитие, за което сте играли. Това е особено полезно не само в случай на загуба, но и ако играта се развива според вашите планове. Ако забележите, че предположението ви се очертава като губещо, може да изтеглите част от залога си. Заедно с това, ако улучите точния момент, Cash Out опцията ви дава шанс да приберете по-малка, но пък сигурна печалба от дадена среща.


„Затвори залог“ в PalmsBet

Palms Bet кеш аут опция

Ако сте редовен играч, сигурно сте забелязали, че Cash Out функцията има различна формулировка в сайтовете за залагания. В Palms Bet ще я откриете под името „Затвори залог“.

Букмейкърът се е постарал да я направи видима и максимално лесна за използване. Щом маркирате желания пазар, той се появява автоматично в електронен фиш, разположен в дясната зона на сайта. В талона, един под друг, виждате изброени залозите, които сте направили.

За да проверите за кои от тях имате опцията Cash Out, насочете вниманието си към горната част на полето. Там ще забележите активен линк „Затвори залог“. Щом влезете в тази секция, ще може да използвате функцията само с натискането на бутона „Затвори залог“, поставен срещу събитията, за които опцията се предлага.

Хубавото в случая е, че букмейкърът е улеснил своите потребители, като във всеки момент от мача изчислява стойностите, при които може да направите Cash Out. По този начин всеки би могъл да направи информиран избор и сам да прецени рисковете.

Имайте предвид, че тази опция не е налична за всеки мач. Преценката за това е изцяло в ръцете на анализаторите от Palms Bet.

Щом натиснете бутона „Затвори залог“, системата ще ви попита повторно дали наистина искате да използвате функцията и ще посочи евентуалните ви печалби или загуби от това. Ако потвърдите избора си, съответната сума ще бъде преведена автоматично по сметката ви и фишът ще се счита за изигран.


Мобилен кеш аут в Палмс Бет

След като вече знаете колко полезна е тази функция, естествено би било да искате да разполагате с нея навсякъде. Наше проучване на мобилната версия на Palms Bet показа, че опцията кеш аут е активна, но не за всички срещи и събития. Имайте предвид, че ако решите да поставите множествен залог, опцията със сигурност няма да се активира. За някои видове единични залози обаче, функцията ще бъде достъпна.


Финални думи

Опцията за Cash Out е полезна не само за опитните играчи, но и за новобранците в залаганията. Тя може да ви спести напрежението от последните минути, преди да грабнете печалбата си, или да намали загубите ви значително, ако я приложите в точния момент. При Палмс Бет функцията е достъпна за сравнително много срещи, което може да се окаже решаващо за играта ви.

Посетете Палмс Бет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Преглед на функцията „Cash out“ в Палмс Бет

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!