Palms Bet раздава до 100 лв. всеки ден

Мария Костадинова
Видяно 13 пъти
безплатен залог всеки ден от Палмс Бет
Срок на бонуса:

Начална дата: 01 Юли 2019 г.

Крайна дата: 01 Август 2019 г.

Това лято имате шанса да печелите всеки ден! Участвайки в промоцията за безплатен залог на Палмс Бет, вие можете да получавате до 100 лв. на ден през целия период на валидност на офертата. Нека поговорим повече за най-атрактивното предложение, което ви очаква в рамките на следващия месец!

Вземете своя бонус от Palms Bet


Накратко за офертата

Играейки в раздел „На живо“ в сайта на букмейкъра, поставяйки множествен залог (на минимум две селекции), вие се включвате в надпреварата за 100 лева бонус всеки ден. Ако бъдете изтеглени като печеливш, можете да получите бонуса си под формата на безплатен залог. Това означава, че можете да го оползотворите и съответно преди това получите само в спортната секция на сайта. За неговите особености и това как да бъде спечелен, предстои да разгледаме в следващите няколко минути.


Изисквания: Правила и Условия

 1. Трябва да сте регистрирани в платформата на Palmsbet.
 2. Задължително трябва участието ви да бъде свързано със залог, осъществен с реални парични средства, поставени на спортно събитие в секция „На живо“ в сайта.
 3. Минимумът множествени залози, които се изисква да направите, са две или повече печеливши селекции.
 4. Коефициентите трябва да бъдат поне 1.50.
 5. Бонусът се получава спрямо реалните залози, осъществени предния ден от 00:00:00 до 23:59:59 часа.
 6. Базата се определя на следния принцип:
 7. * 20,00 лв. – 39,99лв. → 2,00 лв.

  * 40,00 лв. – 99,99 лв. → 5,00 лв.

  * 100,00 лв. – 199,99 лв. → 10,00 лв.

  * 200,00 лв. – 399,99 лв. → 20,00 лв.

  * 400,00 лв. – 999,99 лв. → 40,00 лв.

  * 1000 лв или по-висока сума → 100 лв.

 8. Бонусът ви ще се зареди до половин денонощие (12 часа) едва след финала на деня, за който сте се класирали.
 9. За печеливши се зачитат залози от тип „печеливши“ или „губещи“.

Организаторът на промоцията си запазва правото да променя или допълва споменатите по-горе правила. Ето защо ви съветваме да посетите официалния линк към оферта ‘Безплатен залог всеки ден’, където можете да намерите актуалните условия. Изискванията са подробно описани, така че няма за какво да се безпокоите.


Струва ли си да участваме в тази промоция?

Нашето мнение е, че си стува да опитате да усвоите тази атрактивна бонус промоция от Палмс Бет. Всички спечелени средства от нея можете да разиграете отново в спортната секция на сайта, така че да си донесете още допълнителни поощрения. Предоставяме ви достъп и до останалите оферти на Palmsbet, сред които има още интересни предложения. Понеже текущата промоция, която разлеждаме, има срок от един месец, бихме ви посъветвали да се съсредоточите върху нея. Все пак не всяко лято имате ежедневната възможност да прибавите по 100 лева на ден към вашата игрална сметка.

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 мнения за Palms Bet раздава до 100 лв. всеки ден

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!