Бонус

Бонус „Презареждане“ в Палмс Бет

Palms Bet е един от малкото букмейкъри, които предлагат не само поощрение за новите си потребители, но и до 100% „Бонус Презареждане за Спортни събития“ за редовните си играчи. Тази оферта е насочена към всички лоялни клиенти на букмейкъра. От нея могат да се възползват всички, които са получили по SMS или e-mail специална покана от компанията. Най-общо казано, колкото повече играете, толкова по-често ще получавате покани и бонусите в тях ще са все по-примамливи.

От вас се изисква единствено да заредите повторно сметката си. В съобщение до вас ще бъде посочено какъв процент от следващия депозит ще получите като поощрение. Всичко, което остава да направите, е да се свържете със служител по поддръжката през формата за Чат в сайта и да изискате бонуса си. Той ще бъде преведен в акаунта ви до 48 часа под формата на безплатен залог.

Вход в Palms Bet


Правила на офертата

  • Бонусът се получава само след предварителна покана, изпратена по e-mail, в потребителския профил или чрез SMS. Щом получите такава, трябва да изискате своята оферта.
  • Ако в рамките на 48 часа след захранването на сметката си не заявите своя бонус, губите правото си над него. Можете да го активирате в live чата на страницата или като изпратите e-mail на адрес support@palmsbet.com.
  • Нетният размер на бонуса не може да надвишава 100 000 лв.
  • Предоставеният безплатен залог може да се използва единствено за прогнози в спортната секция на сайта.
  • Ако искате да изтеглите бонуса и натрупаните с него печалби, ще е нужно да изпълните регламента за разиграване. За целта трябва да заложите поне веднъж сума, равняваща се на сбора между депозита и начисленото по него поощрение.
  • В случай, че направите печеливш залог, в баланса си ще видите единствено чистата печалба, но не и нетната стойност на самия бонус. Нека предположим, че имате безплатен залог на стойност 10 лв., с който играете при коефициент 4. В този случай печалбата ви ще бъде 30 лв., а не 40. За сметка на това ще я грабнете без какъвто и да е риск от ваша страна.
  • В регламента за превъртане не се зачитат прогнози от следните пазари: Четно/Нечетно, Равен Няма Залог, Азиатски линии и Азиатски Хендикап.
  • Към изиграването спадат единствено печеливши или губещи залози. Прогнози, за които е използван Cash Out, не отговарят на условията по превъртане.
  • Имате срок от 30 дни да покриете регламента за разиграване. Ако не го направите, цялата стойност на бонуса и генерираните с него печалби ще бъдат заличени от баланса ви. Същото важи и ако се откажете от бонуса си преждевременно.

Нашето мнение

Не всеки букмейкър е помислил за цялостна политика, с която да насърчи играта на редовните си играчи. Палмс Бет обаче се старае да уважи лоялността на своите клиенти, като ги накара да се чувстват ценени. Колкото повече залагате в платформата, толкова по-често ще получавате поощрение, чиито условия за разиграване са наистина изгодни.

Вземете този бонус

Бонус „Презареждане“ в Палмс Бет
4.5 (90%) 2 глас[а]

Напишете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *