Пламс Бет промотира нова бонус оферта „Мега Дерби“

Видяно 102 пъти
Палмс Бет бонус Мега Дерби
Срок на бонуса:

На вниманието на всички почитатели на онлайн залозите, в разгара на лятото има ново атрактивно предложение, което може да ви донесе до 20 лв. безплатен залог и още 20 допълнителни безплатни врътки. Букмейкърът, който може да ви ги предостави е Palms Bet, а промоцията наистина си заслужава вниманието ви. Периодът ѝ на валидност е от 01/07/2019 до 01/08/2019 година.

Вземете своя бонус от Palms Bet


Същност на промоцията „Мега Дерби“

За летния сезон на 2019 година, букмейкърът за спортни и казино залози Палмс Бет се е постарал да подготви нова промо оферта. Нейното име е „Мега Дерби“ и се отнася до футболния двубой, който ще се проведе между ЦСКА-София и ОФК Титоград. Това, което се изисква от вас е да направите своите единични залози на стойност минимум петдесет лева. Трябва да ги поставите преди старта на мача, който е на 09.07.2019 г. от 20:30 часа. След като срещата приключи, вие ще получите 20 лева, които ще ви бъдат предоставени под формата на безплатен залог. Друг плюс са и двадесетте безплатни завъртания, които също ще ви се полагат за играта.


Правила и условия

Нека разгледаме какви са изискванията, за да участвате в спечелването на този бонус:

 • За да участвате в промоцията е необходимо да сте регистрирани в платформата на Palmsbet.
 • Бонусът важи единствено за срещата между ЦСКА-София – ОФК Титоград.
 • Мачът ще се състои на 2019/07/09 от 20:30 ч. българско време, така че до тогава имате правото да поставяте своите залози (преди старта на срещата).
 • За да се считате за класиран, вие трябва да имате поставен единичен залог. Неговата стойност е минимум 50 лева (като можете да заложите и повече, по ваша преценка).
 • Зачитат се единствено залози от тип ‘Печеливши’ или ‘Губещи’.
 • Като бонус ще бъдете възнаградени с 20 на брой безплатни завъртания за игра „Lucky Clover“ в Палмс Бет и още 20 лева безплатен залог.
 • След като срещата между двата тийма приключи, до половин денонощие по-късно (12 часа) вашият бонус ще бъде зареден.
 • След зареждането му, вие разполагате с едно цяло денонощие (24 часа), за да разиграете печалбата си.
 • Ако не го оползотворите в периода, посочен по-горе, бонусът ви ще бъде заличен от потребителската ви сметка в сайта.

За още информация, можете да посетите официалния сайт на букмейкъра. Преодставяме ви и директен линк към бонус Мега Дерби, за да се запознаете с пълните правила и условия на офертата. Точно там можете да откритете и бутон, който да ви отпрати директно за участие в промоцията.


Защо да участвате в тази промоция?

Лятото по презумпция често се асоциира с не толкова много новости. Освен големите дербита, горещият сезон не рядко няма с какво друго да изненада. Ето защо е голям плюс това, че футболните фенове тази година имат предизвикателство пред себе си. Като цяло сме впечатлени от разлините бонуси на Палмс Бет, а с промоцията „Мега Дерби“ смятаме, че брандът действително има доста добре разработена политика по отношение на офертите си. Нашето мнение за промоцията е позитивно, поради факта, че следейки срещата между ОФК Титогра и ЦСКА-София, всеки футболен запалянко има шанса да вземе бонус, който да оползотвори след това в платформата на Palms Bet и да си спечели още допълнителни възнаграждения.

Друго предимство на тази оферта са лесните ѝ правила и условия, които вярваме, че няма да ви затруднят по какъвто и да било начин. Поради тези причини препоръчваме да се възползвате от този шанс и да се насладите не само на лято 2019 и дългоочакваната среща между двата тийма, но и да опитате да усвоите тази бонус оферта от букмейкъра.

Вход в Palms Bet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Пламс Бет промотира нова бонус оферта „Мега Дерби“

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!