Ad disclosure
Betenemy има основна цел да изгради доверие у посетителите си, предоставяйки проверено, качествено и полезно съдържание. Ние няма да ви затрупаме с досадни реклами на нашия сайт, но за да съществуваме, използваме т.нар. Афилиейт линкове. Тяхната цел е да насочим нашите посетители към избрано от тях онлайн казино или букмейкър. По този начин, има вероятност да спечелим комисиона, с която да подобрим още повече предлаганите от нас услуги. В страницата ни За нас може да прочетете малко повече информация за модела на работа на нашия бизнес.
Съдържание
 1. Palms Bet eSports - къде да ги намеря?
 2. Видове залози на еСпортове в Палмс Бет
 3. Разплащателни методи
 4. Плюсове на Palms Bet електронни спортове
 5. Въпроси и отговори
 6. Заключение и рейтинг за Palms Bet eSports

Залозите на електронни спортове са интересен начин за прекарване на свободното време. Особено в чужбина те са много популярни от доста по-рано. В България започнаха да стават по-известни в последните няколко години. Не е и изненадващо това, че букмейкърът Палмс Бет също се е постарал да осигури този тип спортове в портфолиото си с предложения. Именно тях следва да разгледаме. Останете с нас и в следващите няколко минути.

Вход към Palms Bet


Palms Bet eSports – Къде да ги открием?

Palms Bet eSports секция

Естествено, интересувайки се от eSports, повечето от вас биха потърсили различни платформи. Истината е, че наистина има голям избор от букмейкъри за залози на eSports, но Палмс Бет определено е един от българските сайтове, който почти със своя старт се опита да внедри такъв тип турнири. Това е похвално и случайно в настоящия преглед обръщаме внимание точно към palmsbet.com. И така, нека видим как в няколко бързи и много лесни стъпки ще се озовете в раздела с електронни спортове на букмейкъра.

 1. Стъпка 1: Посетете сайта на Палмс Бет, като за целта можете да използвате бързата връзка, която ви предоставяме в бутона по-долу.
 2. Стъпка 2: Ще се зареди началната страница на сайта и ще видите спортната секция с предложения.
 3. Стъпка 3: Ще видите също вертикално меню, което предлага различни типове спортни дисциплини.
 4. Стъпка 4: Изберете опцията „Електронни спортове“ и ще се заредят всички налични към дадения момент.

Линк към Palms Bet


Какви видове електронни спортове има в Palms Bet?

Добрата новина е, че макар и не винаги да са налични множество срещи, в повечето случаи букмейкърът се грижи за това да подсигури поне няколко, които да са активни. Затова можете да очаквате следните типове, макар и не винаги всички те да са налични в един и същ момент:

 • Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)
 • Dota 2
 • Overwatch

Определено ако сте фенове на eSports дисциплините, ще видите някои от любимите си тук. Може би някой от коментиращите е оставил коментар за опита си с електронните спортове в сайта и би могъл да ви бъде полезен. Ако ли не, винаги можете да бъдете първи и да споделите какво е вашето отношение.

Иначе в допълнение на нас би ни се искало да видим и предложения като League of Legends (LOL), World of Warcraft (WOW), Rocket League, FIFA или StarCraft. За момента обаче те не са налични.


С какви методи за депозит и теглене разполагам?

Важно е да знаете с какви опции за банкиране разполагате. Те ще са ви необходими, когато внасяте парични суми в сметката си или когато решите да изтеглите печалба. Ето и как изглежда обобщено таблицата, предоставяща ви тази информация:

Начин за плащанеМинимум депозитМаксимум депозитПериод за транзакция
Visa LogoVisa10 лв.не е посоченведнага
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer10 лв.не е посоченот 1 до 2 дни
MasterCard LogoMasterCard10 лв.не е посоченведнага
ePay.bg LogoePay.bg10 лв.не е посоченведнага
Maestro LogoMaestro10 лв.не е посоченведнага
Cashterminal LogoCashterminal10 лв.не е посоченведнага
EasyPay LogoEasyPay10 лв.не е посоченведнага
Skrill LogoSkrill10 лв.не е посоченведнага
Fast Pay LogoFast Pay10 лв.не е посоченведнага
A1 LogoA110 лв.60 лв. / месецведнага
ApplePay LogoApplePay10 лв.не е посоченведнага
GooglePay LogoGooglePay10 лв.не е посоченведнага
Начин за плащанеЛимит за тегленеМаксимум тегленеПериод за транзакция
Visa LogoVisa30 лв.10 000 лв.3-5 работни дни
Bank Wire Transfer LogoBank Wire Transfer30 лв.10 000 лв.5 работни дни
MasterCard LogoMasterCard30 лв.10 000 лв.3-5 работни дни
ePay.bg LogoePay.bg30 лв.5000 лв.веднага
Maestro LogoMaestro30 лв.10 000 лв.3-5 работни дни
Cashterminal LogoCashterminal---
EasyPay LogoEasyPay30 лв.5000 лв.веднага
Skrill LogoSkrill30 лв.5000 лв.до 24 часа
Fast Pay LogoFast Pay30 лв.4 999 лв.веднага
A1 LogoA1---
ApplePay LogoApplePay---
GooglePay LogoGooglePay---

Предимства на електронните спортове в Палмс Бет

Плюсове
 • множество различни пазари
 • разнообразие от типове електронни спортове
 • предлага събития в реално време със залози на живо

Често задавани въпроси (FAQs)

Има ли бонус за електронни спортове в Палмс Бет?

Към момента на писане на този материал – не. Съветваме ви обаче да проверите нашето PalmsBet бонус код ревю, което е с винаги актуални промоции. В случай, че такъв тип оферта се появи, ще се погрижим веднага да ви информираме в ревюто, предназначено за бонус оферти от Палмс Бет.

Мога ли да залагам на eSports през Palms Bet mobile?

Да, без никакъв проблем. Използвайки мобилната версия на Палмс Бет вие ще имате на разположение всичко, което виждате на десктоп версията. Това включва и залозите на електронни спортове.

Необходима ли ми е регистрация за залози на еСпортове?

Да. Задължително трябва да имате направена онлайн регистрация в сайта на Palms Bet, за да можете да поставяте каквито и да било залози. Имайте предвид, че освен сметка, ще е необходимо и балансът по нея да бъде положителен, за да можете да направите онлайн залога си.

Защо не виждам никакви турнири?

Причините могат да бъдат няколко. Първата и най-вероятна е проблеми с интернет връзката, която имате. В случай, че не това е вашият казус, то вероятността за накаква профилактика на сайта също е възможна опция. Накрая, но не и последно по значение е фактът, че може просто към момента да няма никакви провеждащи се турнири.


Какво е мнението ни за eSports в Plams Bet?

Смятаме, че си заслужава да погледнете раздела и да видите лично какво той ви предоставя. Възможно е да имате известни колебания, предвид факта, че не винаги има чак толкова много турнири, колкото би ни се искало. Има вероятност и да кажете, че има още какво да се желае откъм ставките. Някои клиенти на компанията споделят, че спрямо конкуренцията, коефициентите на електронни спортове в Палмс Бет по-скоро биха могли да се определят като средни.

И все пак ако вие сте решени, че искате сами да се убедите и пробвате възможността, която ви се предоставя, сайтът на Палсм Бет ви очаква.

Посетете Палмс Бет

Последна промяна от Betenemy :

0 мнения за Залози на електронни спортове в Палмс Бет

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!