Палмс Бет инвестиции и поява на компанията на Българската Фондова Борса

Видяно 129 пъти

Ако си падате не само по онлайн залозите, но и по инвестициите, има ново поприще на което можете да се изявите. Ако намирате компанията седяща зад букмейкъра за спортни и казино залози Палмс Бет за достатъчно обещаваща и желаете да закупите акции от нея, то това е напълно възможно. Имайте предвид, че компанията „Телематик Интерактив България“ ЕАД ще се появи съвсем скоро на Българската фондова борса, като официално обявената информация гласи, че от 14.02.2022 г.(понеделник) подаването на заявки ще бъде възможно.

Вход в Palms Bet


Какво представляват акциите и как да закупя акции от Palms Bet?

Най-общо казано акциите представляват писмен документ, който е носител на право на собственост върху капитал. Предлаганите акции от „Телематик Интерактив България“ ЕАД ще бъдат 400,000 и имате срок до 18.02.2022 г. (петък) да подадете своите заявки. Имахте предвид, че уведомяването за класираните поръчки ще става до 21.02.2022 г. (понеделник), а крайната дата за заплащането на акциите е 23.02.2022 г. (сряда).

След като вече знаете какви са важните дати, нека преминем и към следващия ключов момент, а именно как се случва закупуването на акции от Палмс Бет. За целта сме представили процеса в няколко бързи и лесни стъпки:

  • Задайте диапазон на цената за предлагането, като вземете предвид, че минимумът за акция е 50 лева, а максимумът 75 лв. на акция.
  • Подайте заявката си към ИП “София Интернешънъл Секюритиз” АД, който в случая се явява мениджър по предлагането.
Допълнителна информация

За по-заинтересованите от вас, предоставяме директен линк към сайта на „Телематик Интерактив“, където можете да намерите пълна информация и детайли за публичното предлагане.

Посетете Палмс Бет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Палмс Бет инвестиции и поява на компанията на Българската Фондова Борса

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!