До 45% Увеличена печалба за Виртуални спортове в Палмс Бет

Видяно 167 пъти
Важно:

Тази оферта вече не е сред наличните в сайта на Палмс Бет!

Фен ли сте на залозите на виртуални спортове? Кой от тях ви е най-любим? Ако се интересувате от виртуален футбол, то в платформата на Palms bet можете да се възползвате от това, не само да се насладите на любимия си спорт, но и да спечелите, докато поставяте множествени залози. Естествено, ще важи единствено за залози, които са направени в раздела с виртауални спортове в сайта на palmsbet.com и ще ви донесе определени печалби, за които ще поговорим в следващите няколко минути.

Вход в Палмс Бет

Palms Bet осигурява до 45% УВЕЛИЧЕНА ПЕЧАЛБА за виртуални спортове

Започваме с най-хубавото от всичко, а именно фактът, че това за момента е безсрочна оферта, което означава, че можете да се включите по всяко време. Естествено, ще ви е необходима регистрация в Palms Bet, както и реални средства по сметката ви. Ако тези две важни неща са налице, трябва да направите множествени залози преди да стартира срещата, за която сте решили да направите своята прогноза. Ако вашето предположение е печелившо, следва да получите бонус. Той ще бъде между 10% и 45% към печалбите ви. Процентът и сумата ще се орпеделят от броя селекции, като малко по-надолу ще представим и пълен регламент в табличен вид.

Какви са бонусите спрямо вида на залога, който поставям?

За най-бързо и лесно представяне на информацията, екипът на Бетенеми изготви следващата таблица, в която ще видите какви са бонусите за печалба.


Тип на залогаБонус (в проценти)
Тройни
10%
Четири кратни
15%
Пет кратни
20%
Шест кратни
25%
Седем кратни
30%
Осем кратни
35%
Девет кратни
40%
Десет кратни
45%

За кои виртуални спортове важи настоящата промоция?

Макар и кръстена „Увеличена печалба за виртаулни спортове“, важно е да знаете, че ще се зачитат единствено залози за виртуален футбол. Тези залози трябва да са в стриктно изпълнение с правилата и условията, които настоящата оферта на Палмс Бет има. В това число и изискването, гласящо, че кеш аут функцията не е позволена да се използва, както и игра с безплатен залог.


Правила и изисквания

  • Процентът на печалбата варира между 10% и 45% в зависимост от сумата на залога.
  • Наградата ще се вземе като кеш сума.
  • Трябва да поставите залози с минимум три селекции, за да се счита вашето участие в промоцията за успешно.
  • В случаите на отменена среща при вече поставен залог, получавате бонус на база на останалите двубои и техният брой.
  • Ще се зачитат единствено множествени залози, поставени на виртуален футбол.

Посетете Palms Bet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “До 45% Увеличена печалба за Виртуални спортове в Палмс Бет

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!