Палмс Бет Бонус Спорт Презареждане Всеки Понеделник и Петък

Видяно 100 пъти

В периода 10.09.2021 г. (петък) и 01.10.2021 г. (петък) всеки понеделник и петък имате шанс да участвате и спечелите. Офертата я отправя букмейкърската компания за спортни залози Palms Bet, а от участниците се изискват няколко много лесни за изпълнение неща. За правилата и условията на промоцията и за самото предложение предстои да поговорим по-долу.

Palms Bet бонус за презареждане - 100% до 50 лв. (за Спорт)

Има няколко основни изисквания, които ще трябва да спазите. Първото от тях е да сте влезли в потребителския си профил в сайта на компанията и да посетите секция „Мои бонуси“. Оттам ще видите и текущата промо оферта на Палмс Бет и ще трябва да я приемете, в случай, че желаете да участвате за спечелване на бонуса. Не забравяйте, че ще ви е необходим депозит, който веднага след завършването му ще ви донесе бонус, който напълно автоматично ще се внесе във вашата потребителска сметка. Естествено, преди да изпълните правилата на офертата, тя няма да бъде достъпна за теглене.

Изисквания:

  • Няма изискване за минимален депозит, който трябва да направите, но за сметка на това имайте предвид, че бонусът и печалбите, които ще натрупате евентуално с него, ще са разрешени за изтегляне от сметката ви едва, когато разиграванията с депозита и бонуса надвишат 5 кратния размер.
  • Ще имате точно 30 дни след активиране на офертата, в който срок ще имате възможност да изпълните изискванията по промоцията.
  • В случай, че не успеете за 30 дни след издаването, да оползотоврите своя бонус от Палмс бет, то той ще бъде анулиран от профила ви след изтичане на този период.
  • Имайте предвид, че условието за разиграване ще се зачете само ако залогът е направен в раздела със залози на живо или спортната секция в сайта.
  • Всеки понеделник и петък можете да приемете този бонус, като имайте предвид, че през останалите дни той няма как да се активира.

Линк към Palms оферта за презареждане

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Палмс Бет Бонус Спорт Презареждане Всеки Понеделник и Петък

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!