Палмс Бет Специални Залози

3
Видяно 132 пъти

Букмейкърските сайтове за залози се надпреварват кой от тях ще измисли по-атраткривно предложение, с което да привлече вниманието си към себе си. Оказа се, че това не толкова сложна задача, особено за букмейкър като Палмс Бет, който постоянно е в процес на търсене на най-доброто предложение за клиентите. И ето, че сега имате шанса да се включите и към още едно.

Посетете Palms Bet


Какво представлява промоцията специални залози от Палмс Бет?

Както подсказва и тяхното наименование, това са вид залози, които се поставят за малко по-различни събития. Разделени са на 4 основни категории, а именно специални: фтубол, специални: тенис, специални: баскетбол, както и дуели. Всяка категория е специфична и различаваща се с нещо, затова нека разгледаме по отделно всяка от тях, за да придобием ясна представа какво предоставя тази оферта на Палмс Бет спрямо останалите. Също така ще разберете информация, която ще подпомогне вашите залози.

Дуели

Офертата „Дуели“ от Палмс Бет ще бъде активна по време на ЕВРО 2020 и при този тип събития специфичното, което ги отличава от останалите е това, че събитията не са реални, а въображаеми. В тях отборите се изправят в директен сблъсък единствено с оглед на залозите. Естествено, може да участвате и като отделен играч, а не като част от отбор. Ако успеете да вкарате по-голям брой голове в реалните срещи през Европейското първенство 2020, ще се превърнете в победител. При равенство, то ще бъде обявено, а ако някоя от срещите се отложи, от Палмс Бет ще върнат парите към направените залози.

Специални: Футбол

Ще е необходимо да изтекат пълните 90 минути от дадена среща, с изключение на срещите, при които мачът е преждевременно прекратен преди края на 90 минута. В този случай, направените залози ще бъдат отменени от страна на Палмс Бет. Изключения ще бъдат залозите, които имат определен изход.

Имайте предвид, че самото уреждане ще бъде извръшено в съответствие с индивидуална статистика, която от palmsbet.com любезно предоставят за:

 • Точни Удари (Мач/Отбор/Посочен Играч)
 • Удари (Мач/Отбор/Посочен Играч)
 • Засади (Мач/Отбор)
 • Асистенции (Посочен Играч)
 • Единоборства (Отбор/Играч)
 • Пасове (Посочен Играч)

Подробно обясняват за всяко по отделно на официалната си страница, която можете да достъпите през някой от бутоните в тази новина.

Специални: Тенис

Ако бъде извършена дисквалификация или в случай, че се наблюдава отказване на играч, имайте предвид, че залозите, които са направени, ще бъдат отменени. Изключение прави единствено ситуацията, при която уражденето вече е било предварително определено.

Специални: Баскетбол

Позволено е да бъдат извършени онлайн залагания за конкретно индивидуално представяне на даден играч по различни показатели, като например изпълнения на фал, точки, асистенции, борби и чадъри.

Моля, вземете предвид това, че маркетите ще се уредят на база статистиката, представена в palmsbet.com за конкретното състезание.

Линк към Палмс Бет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

3 коментари за “Палмс Бет Специални Залози

 1. Ва
  Валентин
  често пускат промоции, но според мен са имали и по-добри попадения.. лично мен тази им оферта никак не ме впечатлява
 2. Ни
  Никола
  офертата си я бива
 3. Ко
  Код на купона
  Страхотно съдържание! Продължавай с добрата работа!