Palms Bet Спортен Бонус 300% до 30 лв. – ЪПДЕЙТ

Видяно 109 пъти

Спортните фенове на един от популярните родни букмейкъри ще бъдат много изненадани с обновена оферта. Става дума за началния бонус на Palms Bet, при който сумата от 100% до 250 лева се променя на 300% до 30 лева. Ако се чудите на какво точно се дължи промяната и сте нови клиенти трябва да знаете, че ъпдейтите при промо офертите на букмейкъра са нещо напълно нормално. С времето ще видите колко още нови предложения ще се появяват периодично. Ще свикнете и с това, че някои съществуващи оферти (като тази) търпят нужните промени.

Вход в Палмс Бет

Palms Bet Начален Бонус за Спорт - 300% до 30 лв.

Както вече разбрахте, имате шанс да получите стартов бонус. Това обаче е валидно единствено ако все още нямате регистрация в Палмс Бет и такава ви предстои. Единствено и само в този случай, вие можете да получите такъв тип оферта от компанията.

След като направихме това уточнение е важно също така да споменем и някои основни изисквания, които трябва да имате предвид. Срокът на тази оферта е от 17.09.2020 г. и ще има продължителност до края на тази календарна година, или иначе казано – 31.12.2020 г. В този период от време, компанията си запазва правото да променя, премахва или добавя нови правила и условия, които ще трябва да изпълните, преди да се сдобиете с началния бонус. И като заговорихме за тях, нека видим какви са те.

Правила и Условия

  1. Когато направите минимален депозит от 10 лева ще получите 300% бонус.
  2. Неговата стойност достига до максималните 30 лева.
  3. Имайте предвид условието за залог от 5 пъти сбора на депозита и бонуса ви. Преди да бъде изпълнено, няма да можете да извършите теглене на печалбата ви.
  4. Ако използвате разплащателни методи като Skrill или Neteller, имайте предвид, че няма да можете да участвате в офертата.
  5. Още едно важно уточнение, което следва да направим е, че вида на залозите ви трябва да бъде печеливш или губещ. Във всички останали случаи – няма да бъде зачетен.
  6. Както може би се досещате, офертата важи единствено за залози, направени в спортната секция на сайта.
  7. И въпреки всичко казано до този момент, нещо изключително важно е правилото за използвани функции. От Palms bet не позволяват използването на опцията за затваряне на залог за тази промоция. Така, че имайте предвид, че дори да видите възможност да използвате cash out за направения от вас залог на спортна среща, не бива да го използвате.
  8. Имате общо 60 дни, в които да се справите с всички изисквания, които компанията е поставила.

Как да оползотворите бонуса си?

В спортната секция на букмейкъра има разнообразие от спортове, от които да избирате. Точно там е и мястото, на което да оползвотворите своя бонус. Без значение от типа спорт, безплатният залог може да бъде разигран в спортната секция на Палмс Бет. Със сигурност знайте и това, че направени залози за казино раздела, секцията с джакпот предложения или виртуални няма да бъдат зачетени за регламента на текущата оферта на Palms bet. Ако искате да получите своя бонус, който ще бъде зареден по сметката ви под формата на безплатен залог, имайте предвид, че неизпълнението на което и да е от условията, ще възпрепятства взимането на поощрението.

Нашият съвет към вас е да се запознаете хубаво с изискванията и едва тогава да пристъпите към изпълнение и надпревара, за да сте сигурни, че сте наясно с всичко, което се очаква да направите.

Вземете своя Palms Bet бонус

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Palms Bet Спортен Бонус 300% до 30 лв. – ЪПДЕЙТ

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!