Palms Bet Лоялна Програма

Видяно 101 пъти
Съдържание
 1. Как работи програмата?
 2. Ваучери - какво представляват?
 3. Статус точки - как да се използват?
 4. Условия и правила

Искате ли да получавате различни награди всеки месец? Абсолютно възможно е, особено ако сте клиенти на Palms Bet, който от утре (01/02/2020 г.) пуска своята лоялна програма. Какво представлява тя и как да печелите от нея, предстои да разгледаме!

Посетете Палмс Бет


Лоялна програма на Palms Bet – Как работи?

Всяко участие в игра на сайта на букмейкъра ви носи два типа печалби. Те са под формата на точки, като единият вид е бонус точки, а другият – статус точки. Всеки продукт от портфолиото на Палмс Бет носи различен брой за всеки заложен лев. Разбира се, правим уточнението, че говорим за реални парични суми. От компанията са известни с различните си награди. За целата можете да разгледате нашето бонус код ревю на Палмс Бет, където разглеждаме най-актуалните за момента промоции в платформата на букмейкъра. Сега обаче ще ви предоставим пълна таблица, показваща натрупването и на двата вида точки, за които споменахме по-рано.

Натрупване на бонус и статус точки в Palms Bet програма за лоялност


ИграБрой точки за залог от един лев
CT Gaming
0.3
Категория „Слот“ игри (с изключение на CT Gaming)
0.15
Секции „Игри на маса“ и „Live казино“
0.1
Виртуални спортове, Palms Bet Лига
1

Ваучери

Закупуването на ваучери в възможно единствено и само след като сте натрупали определен брой точки. Съществуват различни по вид ваучери, като всеки един от тях носи различен бонус. Неговият размер зависи от нивото, на което се намирате в определен момент. За да закупите поне един ваучер, ще са ви необходими 500 точки и може да бъде под различна форма, като например:

 • Бонус сума
 • Безплатни игри
 • Безплатен залог

Стойност на един ваучер


НивоБезплатни игриБезплатен залогБонус сума
Диамантено
50
10 лева
10 лева
Платинено
40
8 лева
8 лева
Златно
35
7 лева
7 лева
Сребърно
30
6 лева
6 лева
Бронзово
25
5 лева
5 лева
Важно:

Натрупаите през текущия месец бонус точки биват прехвърлени към следващия!


Статус точки

Всеки месец вие ще натрупвате определен брой точки. Нивото ви се определя на база натрупаните през изминалия календарен месец точки. Целта ви е да натрупате максимално много за да бъде нивото ви по-високи и съответно наградата по-щедра.

Статус точки


НивоМин. брой точки
Диамантено
25 000 точки
Платинено
5 000 точки
Златно
500 точки
Сребърно
150 точки
Бронзово
до 150 точки
Важно:

Със старта на всеки нов месец, вашите статус точки са анулират! Нивото ви се определя в зависимост от това какъв брой точки сте успели да натрупате през изминалия месец.


Условия за да получите награда от лоялната програма

 1. Безплатна сума – съществува изискване за превъртане 5 пъти бонус сумата на продукт от сайта на Palms Bet, избран от клиента. Срокът за изпълнение на изискванията е един календарен месец. Условието трябва да се изпълни в този период. В противен случай натрупаните бонус средства и цялата сума и евентуални постъпления, придобити с нея, се отнемат от акаунта на конкретния играч. Веднъж обменен ваучер няма как да се подменя с друг тип награди.
 2. Безплатни игри – играчът разполага с една седмица, в която стойността на безплатна игра се равнява на минимален залог от максимален брой линии, които са поставени на дадена игра. Вашите печалби се начисляват с реализираните безплатни игри под формата на изтегляема сума в акаунта ви. Ако седемте дни не бъдат достатъчни за вас, ще изгубите правото на безплатните игри, които сте получили.
 3. Безплатен залог – имате 30 дни за тях, а печалбите, които сте направили с помощта на безплатен залог, ще бъдат изплатени като изтеляема сума.

Вход в Palms Bet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Palms Bet Лоялна Програма

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!