Palms Bet раздава до 5000 лв. всяка седмица с играта BIG 5

Видяно 78 пъти

Онлайн букмейкърът Палмс бет може да се похвали с най-новата си игра с прогнози на футболни мачове, в която потребителите на бранда могат да спечелят големи награди. Играта се нарича BIG 5 и включва общ награден фонд от 32 500 лева всеки кръг. Един кръг на играта продължава в рамките на една седмица, а голямата награда за най-добрите познавачи в един кръг е на стойност 5000 лв.


Какви са правилата на играта?

Играта с прогнози BIG 5 на Palmsbet е достъпна в сайта на букмейкъра, като от нея могат да се възползват единствено регистрирани играчи на компанията. Същността на играта е такава, че всяка седмица в нея се предлагат 5 избрани от букмейкъра мача, на които клиентите ще могат да дадат своята прогноза за краен точен резултат. Преди това обаче, те трябва да се класират за участие в играта, а за това си има конкретно правило.

За да може един потребител да запише участие в конкретния кръг на играта, той трябва да има реализирани залози на стойност 50 лв. в секцията “На Живо” в сайта на Палмсбет. Това означава, че трябва да натрупате залози на живо за минимум 50 лева, ако искате да получите право на участие в играта с прогнози. Важно уточнение е, че квалифициращите залози трябва да бъдат направени от понеделник (00:00 ч.) до петък (23:59 ч.). След това ще може да дадете прогнозите си за избраните мачове, които се играят през уикенда, и така да влезете в спора за наградите. Всеки потребител може да участва само веднъж с прогнози в конкретен кръг.

Вход в Palms Bet


Какви суми могат да се спечелят?

След като се класирате за възможността да дадете своите прогнози за петте мача от топ 5 първенствата на Европа, Palms bet ще активира автоматично опцията за прогнозиране. Има 5 мача, за които трябва да посочите точен резултат в края на срещата, като минималната награда е за 3 познати срещи. Ето и какви са всички награди:

  • за познати 3 от 5 събития – 50 лв.
  • за познати 4 от 5 събития – 250 лв.
  • за познати 5 от 5 събития – 5000 лв.

Имайте предвид, че всеки кръг са заделени доста по-солидни суми за наградите. За най-голямата награда са приготвени 20 000 лв., за средната има 10 000 лв., а за най-малката награда има приготвени 2500 лева всеки кръг. Това означава, че дори повече от един играч да има успешна прогноза за 3, 4 или 5 срещи, ще получи награда. Разбира се, ако има повече познавачи от предвидената максимална награда, тя ще се разпредели на равни части помежду им.

Бонусите се дават под формата на безплатен залог в сайта на букмейкъра. По този начин те се превръщат в едно идеално допълнение към всички бонуси на Palms bet за спортни залози. Нека обаче видим и какви са правилата за използването на получените награди.


Как се използва безплатния залог?

След като спечелите награда от играта BIG5 на Palms Bet, ще трябва да изпълните условието по превъртане на бонуса. Нужно е да заложите веднъж сумата на спортни събития в сайта на Palms bet, т.е. трябва да го превъртите веднъж, за да може да го усвоите. Имайте предвид, че от направените бет-ове с безплатни залози, ще получите единствено чистата сума от залога, т.е. чистата печалба.

Срокът за разиграване на получения безплатен залог е 30 дни, като в правилата на офертата не се споменават ограничения в маркетите и коефициентите, на които може да се използва и усвои. След като залозите ви са уредени, ще може да използвате печалбите си от безплатните залози както намерите за добре или пък може да ги изтеглите от акаунта си.

Важно е да отбележим, че Palms bet си запазва всички права да прекрати офертата по свое усмотрение или пък да я преустанови за конкретен клиент, ако той се опитва да мами по някакъв начин и нарушава условията. Нашето мнение е, че изискванията на тази игра не са от най-леките, поради условието да се разиграят 50 лева със залози на живо в рамките на делничните дни, но все пак наградите от играта си заслужават.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Palms Bet раздава до 5000 лв. всяка седмица с играта BIG 5

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!