Hot Luck Джакпот от Палмс Бет

Видяно 239 пъти

Джакпот предложенията на букмейкърите винаги са вълнували почитателите на онлайн залозите. И понеже Палмс Бет са наясно с потребителските очаквания и нагласи, създадоха специален тип промоция за това. При нея има джакпот с три натрупаващи се нива. Осен това има допълнителни печалби, които могат да бъдат получени. Какви са те и още информация околко офертата можете да разберете в следващите редове.

Линк към Palms Bet


Hot Luck Jackpot от Palms Bet

„Hot Luck“ е нова джакпот, при който имате три натрупващи се нива. Тази промоция на Палмс Бет предлага и още екстра печалби, които ще бъдар определени чрези специалния термометър Hot Luck. С достатъчно упоритост и доза късмет точно вие можете да се окажете един от печелившите.


Какви печалби могат да бъдат разпределени?

Както вече споменахме, задачата на термометъра на Палмс Бет – Hot Luck – е да определи какви са наградите. Той може да бъде открит в дясната част на избрана от вас слот игра в сайта на букмейкъра. Както можете да се досетите, текущата промоция е валидна единствено за игрите на CT Gaming е казино Palms Bet и залози на друг тип игри няма да бъдат зачетени за настоящата оферта. Самият терометър има специални режими и особености, за които предстои да поговорим.

Важни детайли, за които да внимавате

Докато играете и правите залози, скалата на термометъра се повишава с всяка изминала игра, която започвате. Това ознчава, че постепенно ще достигне най-високия си праг, когато всъщност ще навлезе и в специален режим на работа. Това е активният Hot luck режим. Ще разберете, че се е включил в момента, в който светне надпис в най-долната част на термоментъра и изпише „Active“.

Какво се случва докато съм в специалния режим?

С активирането на режима се раздават се включва и раздаването на различни местериозни награди. Такива могат да бъдат кеш печалбите, като тяхното раздаване ще се случва на случаен принцип.

Имайте предвид това, че от това колко е броят на играещите към определен момент, ще зависи и падането на печалбите. След като всяка от тях бъде преразпределена, режимът ще бъде деактивиран. Ще познаете, че това се случва, когато надписът „Active“, който сте виждали до преди това, изчезне и скалата на Hot luck термометъръа слезе надолу.


Джакпот с три нива

Както много други игри имат правилото за количеството, така и Hot Luck промоцията не прави изключение. Колкото повече залагате и с по-голяма сума, толкова по-висок е шансът ви да влезете в бонус екрана на Палмс Бет. Когато това се случи, вие влизате да играете за някое от специалните 3 джакпот нива. Там ще разполагате с тридесет златни плочки. Вашата задача е да си изберете плочка. Ако на посочената от вас има специален символ, то той ще отиде в горната част на екрана. Оттам и всъщност ще можете да научите името на нивото, в което участвате. Целта ви е да успеете да съберете четири плочки, върху които да е отбелязан един и същ знак. Когато това се случи, вие ще бъдете победител за конкретното ниво, в което участвате. С това и играта ви ще приключи и бонус екранът ще се затвори.

Посетете Палмс Бет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Hot Luck Джакпот от Палмс Бет

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!