Палмс Бет стартира специален Happy Hour турнир с награден фонд, достигащ 10 000 лева

Видяно 75 пъти
СРОК НА БОНУС ИГРАТА
  • Начало: 07.09.2021 г. (вторник)
  • Край: 11.09.2021 г. (събота)

Общо 5 са всекидневните рундове, които ще се проведат в часовия диапазон от 21:30 часа до 24:00 часа в полунощ. Имайте предвид, че ако решите да поставяте залог е важно той да бъде направен по-рано от старта на конкретния дневен рунд, а ако направите залог след 24:00 ч. той няма да ви донесе точки в текущото класиране. След като вече сте наясно с бонус предложението от Palms Bet, друго важно уточнение, което искаме да изясним още в самото начало е, че играта се отнася единствено и само за пълнолетни лица, които имат регистриран акаунт в palmsbet.com и направените от тях залози спазват изискванията към тази оферта. Общо 265 човека ще бъдат възнаградени, но повече за това ще поговорим по-надолу в този материал.

Линк към Палмс Бет турнир с награди

Palms Bet Happy Hour

На всеки половин час ще се прави актуализиране на класирането, като играчите на компанията ще бъдат запознат с това, че финалното класиране за отделните рундове ще се ъпдейтне изцяло до 1 час след като е поставен край на съотверния рунд.

Ако имате късмет да сте един от големите победители, имайте предвид, че наградата ви ще можете да я откриете директно във вашия игрален профил в сайта на букмейкъра, до 12:00 часа на следващия ден. Освен това от Палмс Бет България позволяват на участниците да изпробват всяка от слот игрите в категория „Турнир“. Нея можете да откриете в раздела на Palms Bet казино. Естествено, преди да се включите я играта, ще бъде необходимо направите квалифициращ залог с реални финансови средства.

Всеки квалифициращ залог ще доная тпчки за крайното класиране на играча в даден рунд, а трупането на точки става в часовия интервал между 21:30 ч. и 24:00 ч.

Къде мога да разгледам игрите, които ще бъдат включени в турнира на Палмс бет?

Пълният списък с игрите е наличен в официалната страница на играта. Когато я посетите, просто изберете таб „Игри“ и пред вас ще се заредят всеички предложения за Happy Hour турнира.


Какви са наградите от това предизвикателство?

10000 лева общ награден фонд ще бъде раздаден измежду всички 265 участници, които са успели да се класират. Ето и какво е разпределението:

  • I място: 300 лева
  • II място: 200 лева
  • III място: 100 лева

Класиралите се на следващите две позиции, съответно под номер 4 и 5, ще получат 50 лв. За шеста и седма позиция наградата е 40 лева, а за 8-та и 9-та съответно 30 лв. С награда от 20 лева ще бъдат възнаградени тези, които се класират на 10-то и 11-то място и по 10 лева утешителна награда ще получат участниците от 12-то до 15-то място.

Освен парични награди, ще бъдат възнаградени и с безплатни врътки, като съответно:

  • 150 Free Spins за всички класирани от 16 до 65 място
  • 100 Free Spins за класиралите се от 66 до 115 място
  • 50 Free Spins за всички финиширали от 116 до 265 място

Посетете Palms Bet Happy Hour

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Палмс Бет стартира специален Happy Hour турнир с награден фонд, достигащ 10 000 лева

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!