Palms Bet „Бонус за Презареждане“ eSport

Мария Костадинова
Видяно 17 пъти
С наближаването на Великденските празници, букмейкърите стават много щедри и креативни в измислянето на специални промо оферти. Такъв е и новият бонус за eSport събития от Палмс Бет, с който можете да печелите всеки ден в периода на промоцията. Повече за сроковете, правилата и условията на текущата промоция, предстои да разгледаме в следващите редове.

Вход в Palms Bet


Бонус Презареждане eSport

Palms Bet бонус за eSport всеки ден
 • Старт: 11/04/2020 г. (събота) от 00:00:00 ч.
 • Край: 16/04/2020 г. (четвъртък) от 23:59:59 ч.
 • Награда: 50% от сумата на депозит, направен до 20 лв.

В случай, че искате да печелите всеки ден, преди предстоящите празници, то сега имате този шанс. Със специалната промоция за „Бонус Презареждане“ eSport, всеки клиент с активна регистрация и успешно направен депозит, може да спечели 50% сумата на депозита си до 20 лева. Както и останалите промоции на Palms Bet, така и тази има определени изисквания, които трябва да бъдат изпълнени. Ако се справите успешно с тях, можете да бъдете един от онези печеливши, които ще получат всеки ден своята бонус сума.


Изисквания към офертата

Запознайте се с правилата и условията, които Палмс Бет поставя:

 1. За да вземете участите, ви е необходим успешно направен депозит.
 2. Имате право да получите този бонус всеки ден по веднъж.
 3. За целта ще ви трябва направен депозит, който да бъде извършен в часовия интервал от 00:00 ч. всеки ден от промоцията, до 23:59:59 ч. на същия този ден.
 4. Сумата на вашият бонус ще се добави в сметката ви в момента, в който извършите успешен депозит.
 5. Сумата на бонус офертата е 50% от стойността на депозит до 20 лв. (или ако е в евро – €10).
 6. Условието на бонуса важи само в секция „Спорт“.
 7. Имате право да използвате бонус средствата си, за да осъществявате залози в раздел „Виртуални“ на сайта.
 8. Преди успешното изпълнение на всички условия, няма да можете да изтеглите сумата или евентуално натрупаните с нея печалби.
 9. Трябва да направите квалифициращи залози на стойност 5 пъти депозит + бонус.
 10. Нямате правото да извършвате повтарящи се залози с бонус средства, ако те са на една и съща колонка/събитие/система.
 11. На разположение букмейкърът предоставя срокът от един месец (30 дни), в които успешно да изпълните изискванията, посочени за конктретната оферта.
 12. Брандът запазва своето право да прави изменения по условията, като организатор на текущия бонус и ще ви извести за това, на официалната страница на промоцията.

Посетете Палмс Бет

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 мнения за Palms Bet „Бонус за Презареждане“ eSport

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!