Palms Bet Cash Ball Джакпот – 3 нива с Всекидневни Печалби за Спорт

Видяно 173 пъти

Ако сте почитатели на спортните залози, то новата оферта на един от популярните български букмейкъри ще ви заинтригува. Става дума за новата промоция на Палмс Бет, която осигурява възможност до 100 печалби всеки ден. Нейното име е Cashball Jackpot и повече за това как да спечелите ще поговорим в следващите минути. Запознайте се добре с условията към промоцията, за да сте сигурни, че отговаряте на всяко от изискванията и че ще се справите с тяхното изпълнение.

Линк към Palms Bet

Cash Ball Jackpot на Палмс Бет

Това е бонус промоция, което е джакпот с три натрупващи се нива. Всяко ниво има шанс да бъде превъртяно и спечелено, когато бъде поставен минимален залог. Стойността му не трябва да е по-малка от 5 лева.

Имайте предвид, че нямате право да залагате с бонус суми, безплатни залози или други суми, които не са ваши собствени. Ако го направите, тези залози няма да се зачетат към настоящата оферта.

Същност на играта

Имате няколко нива, всяко от които се стартира след успешно направен залог, отговарящ на изискването за минимален депозит. При стартирането на игра за Cashh ball всеки потребител влиза в специален бонус екран. Нивата на джакпотите са общо три. Важно условие е това, че колкото по-голям е направеният залог, толкова по-голям е шансът на конкретния играч да влезе в бонус екрана.

Веднъж попаднали в нея, ще видите 30 златни медала. Следва да обясним какви са вашите задачи, за постигане на максимален резултат и печалба.

Кеш бол джакпотът може да се играе в допълнение на други бонуси като седмичната оферта на Палмс бет за допълнителни средства за разделите Спорт и Казино.


Цел

Трябва да направите избор измежду 30-те медала, които виждате на екрана. Ако стане така, че избраната от вас плочка има символ, отговарящ на едно от джакпот нивата в palmsbet.com символът ще се измести в горната част на екрана. Вашата крайна цел е да успеете да вземете четири плочки, с еднакви символи изобразени върху тях. Ако това се случи, вие сте победител за конкретното ниво на джакпота и бонус екранът ще се деактивира.


Какво е важно да запомните от правилата и условията на джакпота?

  • Брой нива на Cashball Jackpot: 3
  • Табло за достъп: в раздел „Спорт“
  • Зачитащи се залози: С реални финансови средства
  • Минимален залог: 5 лв.

Вход в Палмс Бет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Palms Bet Cash Ball Джакпот – 3 нива с Всекидневни Печалби за Спорт

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!