Бързи залози x10 с Палмс Бет

Видяно 153 пъти
Успешното разгадаване на развръзката на три мача може да ви донесе в пъти по-голяма печалба от залога, който първоначално сте направили. Това е възможно благодарение на новата бонус оферта от Палмс Бет, наречена „Бързи залози“. Ако сте фен на залозите на спорт и се справяте добре с прогнозирането на футболни срещи, то това може да се окаже една страхотна възможност за вас.

Вход в Palms Bet

Какво представлява Залог x10?

С тази промоция на букмейкъра всички спортни фенове могат да поставят своите прогнози за това как ще протекат три футболни срещи в сайта на Палмс Бет. Това, което имате като възможност са залози за победа за домакина, равен или победа за гостуващия отбор. Трябва да поставите залога си в palmsbet с реални ваши финансови средства. Ако успеете да се справите със задачата да познаете три на брой резултата ще спечелите стойността на направения от вас залог, умножена по 10. Не случайно освен като „Бързи залози“ играта е известна още и като „Залог x10“. И така след като сте наясно с тези важни детайли е време да дадем пример, с който се надяваме да внесем яснота относно наградата.

Пример за усвояване на бонуса

След като сте наясно какво представлява тази оферта, нека дадем и нагледен пример, с който да разясним какво бихте могли да спечелите. Ако сте нов играч на компанията, първото, което ще ви е необходимо е да направите регистрация в Palms Bet и да заредите средства по сметката си. Ако сте дългогодишен клиент на букмейкъра, то няма да трябва да преминавате през процеса по създаване на нов акаунт, а единственото, което ще трябва да направите е да се уверите, че акаунтът ви е с положителен баланс.

Когато това е така, можете да посетите страницата на бонуса или като натиснете върху банера на промоцията, намиращ се на началната страница или като изберете от главното меню категория „Промоции“.

Следва да направите успешен залог за три срещи. В случай, че залогът ви е в размер на 10 лева и вашите предположения се окажат правилни, залогът ви ще се умножи по следния начин 10 x 10 или иначе казано ще успеете да спечелите сумата от 100 лева.


Правила и условия

Разбрахте какво представлява тази оферта, видяхте и нагледен пример при залог от определена сума каква печалба бихте могли да получите, а сега е време да поговорим и за изискванията. Запознайте се с тях сега, за да сте наясно какво следва оттук нататък:

  • Ако решите да се включите към промоцията, то трябва да знаете, че определянето стойността на залога зависи изцяло от вас.
  • Изборът на срещите обаче е в ръцете на Палмс Бет.
  • Всички пазари за срещите са за краен победител и ще бъдат уредени в зависимост от резултата в редовното време.
  • Имайте предвид това, че към редовното време се включва допълнителното време, което съдията дава. Не се включват обаче дузпи или продължения.
  • В случай, че дадена футболна среща се отмени, бъде прекратена или се отложи за повече от 48 часа, направените залози ще бъдат върнати в игралните профили на всеки от потребителите, взели участие.
  • Букмейкърът има правото да налага лимити или ограничения на максималните залози за всеки участик, включил се в „Бързи залози“.
  • Компанията организатор има правото да промени текущите условия по всяко време, като нашият съвет е да посетите официалната страница на бранда и оттам да прочетете актуалните изисквания.
  • Ако успешно сте поставили залог и сте направили прогнози за срещите от „Залог x10“ те не могат да бъдат отменени.

Линк към Палмс Бет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Бързи залози x10 с Палмс Бет

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!