Палмс Бет 20 лв. бонус при победа на Цвети Пиронкова

2
Видяно 101 пъти

Всички фенове на тениса тръпнат в очакване. Тази вечер от 19 часа ще се състои една от най-дългоочакваните срещи, а именно тази между страхотната Цветана Пиронкова и конкуренктата ѝ Серина Уилямс. Всички стискаме палци нашето момиче да победи и със сигурност погледите ще бъдат вперени в тази среща, която ще се проведе днес, 09.09.2020 г. Ако сте сигурни в успеха на Цвети, заложите в сайта на Палмс Бет и победата се окаже в ръцете на българката, то вие ще получите бонус като награда. В следващите редове ще поговорим малко повече за него. Ще видим също и какви са детайлите около изискванията за участие.

Вход в Palms Bet

Бонус 'Мега Дерби' на Палмс Бет

Ако следите от близо света на спорта, то вече знаете, че таз вечерната среща между двете дами е една от най-коментираните в тенис средите и не само. Не е изненадващо решението на букмейкъра да помисли как би могъл да стимулира потребителите на сайта си да вземат участие. С „Мега Дерби“ може да се каже, че бонус оферти от Palms Bet определено не липсват в сайта на компанията, а тъкмо обратното. Нашите наблюдения са, че букмейкърът се старае да прави чести ъпдейти на секцията си с промоции, което адмирираме.

Относно текущата оферта, най-важното, което трябва да запомните е, че при залог от ваша страна, който е на стойност минимум 10 лева и който се окаже успешен и срещата завърши в полза на Цветана Пиронкова, ви гарантира 20 лева печалба, които от Палмс Бет ще ви осигурят.

Вашата награда ще бъде при вас още на следващия ден. Преди това обаче да се окаже факт, нека разгледаме какви изисквания трябва да изпълните.

Важни детайли

 • Условие за успешно участие: Направен залог и победа за Ц. Пиронкова
 • Минимален залог: 10 лева
 • Максимална печалба: 20 лева
 • Дата на срещата: 09 септември, 2020 ч.
 • Час: 19:00 ч.

Правила и Условия

Естествено, че както всяка друга промоция, така и тази има своя регламент. В него е включено следното:

 1. За да участвате, трябва да имате отворена активна сметка в сайта на palmsbet.com и да осъществите залог с реални финансови средства.
 2. Залогът ще се зачете единствено ако е на текущия тенис мач и покрива минималната сума, упомената по-рано.
 3. При загуба на Пиронкова вие няма да получите бонус, нито пък възстановяване на сумата, която сте поставили.
 4. Всички правила към бонуса важат единствено за текущия мач между двете тенисистки.
 5. Няма значение дали ще направите множествен залог или единичен, важното е неговата стойност да бъде минимум десет лева и залогът да бъде поставен преди старта на тенис срещата.
 6. Единствените типове залози, които ще се зачетат, ще бъдат от вида Печеливши или Губещи.
 7. Ако се окаже, че сте прогнозирали правилно, вашата награда ще бъде изплатена до 12 часа след като срещата е приключила и ще бъде заредена под формата на безплатен залог, който можете да изиграете в раздел „Спорт“ или „На живо“ в сайта на Palms Bet.
 8. Разполагате с 2 дни от датата на получаване на бонуса. В този интервал вие трябва да оползотворите спечеления бонус. В противен случай, след изтичането на тези 48 часа, бонусът ще бъде заличен от сумата ви без значение дали сте се възползвали от него или не.

За какво да внимавате?

Не използвайте опцията за затваряне на залог. Имайте предвид, че ако я използвате, независимо дали преди старта или по време на срещата, вашият залог няма да се класира за офертата. Това означава, че без значение от изхода (победа или загуба) вие вече губите своето право за участие, тъй като сте използвали не позволени от букмейкъра функции за игра.

Друго, за което алармираме е да не използвате суми, които сте получили от друг тип промо оферти или безплатни залози, защото те също няма да бъдат зачетени и съответно отпадате от участие за награда.

И накрая, ако решите, че не искате да взимате награда, то вие от своя страна ще е необходимо да уведомите писмено отдела за връзки с клиенти на Палмс Бет преди началото на срещата.

На всички, които ще участват желаем късмет и също така пожелаваме успешно представяне и на Цветана Пиронкова!

Посетете Палмс Бет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

2 коментари за “Палмс Бет 20 лв. бонус при победа на Цвети Пиронкова

 1. Ив
  Ивайло Колев
  Успех, Цветана! С теб сме!!!!
 2. Да
  Даримир Генев
  Оспорвана среща ще бъде според мен! При всички положени Цвети ми е любимка и се надвам, че победата ще е в нейни ръце.