До 100% обратно от Palmsbet с бонуса „Мега Дерби“

Видяно 81 пъти

Ако обичате да залагате на спортни събития и в частност футболни, то офертата на Palms Bet, наречена “Мега Дерби” ще ви допадне доста. Промоцията е насочена към всички големи мачове от света на футбола, като предоставя възможност за получаване на безплатен залог до 200 лв. Офертата не се среща навсякъде, така че Palms bet заслужава поздравления за интегрирането ѝ. Ще ви разкажем повече за нея в настоящия материал.

Вход в Palms Bet Спорт


Същност на бонуса

Офертата е насочена към всички топ срещи от света на футбола, които могат да бъдат намерени с опции за залози в сайта на Palms Bet. Онлайн букмейкърът предоставя един мач на седмица, за който важи тази промоция. Ако заложите на посочения мач, спазвайки определени условия, ще имате възможност да получите безплатен залог, който достига до 100% от вашия залог. Максималната сума на бонуса е 200 лв., като имате предвид, че всяка седмица процентите и бонус сумата могат да бъдат различни, в зависимост от избрания мач на седмицата.

“Мега Дерби” офертата е страхотно допълнение към наличните Палмс бет бонуси за спортни залози, понеже от нея могат да се възползват почти всички потребители на бранда. За да имате право на бонус, трябва да получите промоционален имейл, съобщение или пък да видите офертата и избраната топ среща за седмицата в сайта, когато сте логнати в акаунта си. Ако имате видимост на мача по някакъв начин, значи може да се възползвате от бонуса. В интерес на истината, това се случва с максимален брой потребители на бранда и много рядко някой от тях да не получи възможност за участие в промоцията.

В самата оферта за седмицата са налични точните условия и правила на бонуса, както и сумите, които достига. Има обаче някои изисквания, които са винаги активни.


Правила на бонуса

Има някои правила към този бонус, които винаги ще бъдат активни, независимо коя е срещата и каква сума на бонуса се предлага. Ето ги и тях:

  • Класирането за бонус безплатен залог изисква извършването на единичен залог на промо срещата преди нейното начало;
  • Нужно е залогът да бъде завършен и уреден като печеливш или губещ, за да може да се класира за бонус;
  • Ако клиент затвори залога си с помощта на Кеш аут опцията, няма да се класира за бонус;
  • Залози с безплатни бонус суми също не се класират за офертата;
  • След като условията са изпълнени, безплатният залог ще бъде преведен по сметката на играча до 2 часа след приключване на топ срещата;
  • Безплатният залог може а се използва, като печалбата от него не се нуждае от превъртане;

В допълнение ще отбележим, че в конкретната оферта за седмицата ще бъдат посочени още няколко неща:

  • Минимален коефициент за залога, който се класира за промоцията;
  • Точна сума и процент за бонуса;

Това е всичко, което трябва да знаете относно правилата на тази оферта. Те не са никак сложни, така че ще може да се възползвате с лекота от бонуса.


Финални думи

Мнението ни за този бонус е доста добро, понеже офертата е активна за почти всички клиенти на букмейкъра, а и винаги е разнообразна. Всяка седмица процентите и сумата на бонуса могат да се различават, но винаги ще добавят стойност. Хубавата новина е, че класиращите се залози могат да бъдат както загубените, така и печелившите, което не се предлага от всички оператори. За това правило Palms Bet заслужава поздравления. А като добавим и условието, че спечелената сума от безплатния залог няма нужда от превъртане, то бонусът за мега дербитата във футбола става предпочитан от мнозина.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “До 100% обратно от Palmsbet с бонуса „Мега Дерби“

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!