Палмс Бет Джакпот Без Граници

Видяно 84 пъти

Харесваните джакпот игри са винаги на почит сред играчите. И понеже от Палмс Бет са запознати с това, няма как да пропуснат да зарадват клиентите на сайта си с ново предложение. Приятно изненадани останахме и ние, екипът на Бетенеми, докато се запознавахме с тази промоция. Нека я разгледаме заедно!

Посетете Palms Bet


Описание на бонуса

Palms Bet безплатен джакпот

Допълнителните поощрения са характерни за букмейкъра за спортни и казино залози. Ако сте попадали на някоя от останалите промоции на Palms Bet, вече добре знаете, че това е факт. За текущото атрактивно предложение, това, което ще ви е от най-голяма необходимост е активна сметка в сайта на букмейкъра. След като сте един от клиентите на Палмс Бет и сте се вписали в акаунта си, вие трябва да посетите джакпот раздела на платформата. Вашата задача е да поставите безплатна прогноза на някое събитие и тя да бъде печеливша. Ако това е така, компанията ще добави един лев към джакпота на играта.


Правила и Условия

Има някои специфични изисквания, без които усвояването на бонус офертата ще бъде невъзможно. Съветът ни към вас е да отделите време и да се запознаете добре с всяко от условията. Имайте предвид, че няма как да получите възнаграждението си, ако дори и едно от правилата е оставено без да бъде изпълнено от ваша страна.

  • Имате един месец, в който офертата ще бъде активна, след като сте я активирали.
  • След изтичането на този срок, всички натрупани печалби ще бъдат спечелени от вас – при изпълнение на всяко условие, или ще бъдат анулираниако не сте успели да се справите.
  • Нямате право да поставяте прогнози за нулево равенство.
  • Имате право да направите своята безплатна пргноза само по веднъж в рамките на един ден.
  • Едва след като превъртите бонуса напълно ще имате възможността да го изтеглите.

Често задавани въпроси (FAQs)

Заичтат ли се головете в продължението на даден мач или дузпите?

За коректна прогноза за първи гол, горните две няма да бъдат зачетени към правилата на офертата.

Какво се случва ако спечеля джакпота на Палмс Бет?

В случай, че вие сте късметлията, ще е необходимо да превъртите наградата най-малко един път в някой от разделите на платформата за залози.

Как се определя кой е печеливш?

За победител се счита участникът, който е успял да направи правилна и точна прогноза на първия гол по време на събитие от спортен характер.

Какво ще стане ако има повече от един печеливш?

Наградата ще бъде разпределена из между всеки от спечелилите.

Вход в Палмс Бет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Палмс Бет Джакпот Без Граници

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!