Игра с Прогнози в Palms Bet: 15000 лв награден фонд

Видяно 211 пъти

Няма фен на онлайн залозите, който да не се радва, когато даден бранд пусне безпалтна игра с прогнози. И тъй като от Palms Bet отлично знаят това, решението им да пуснат своята безплатна игра, която е с награден фонд от 15 000 лева не е никак изненадващо. Все пак букмейкърът се старае да предлага най-доброто за своите потребители и това е една очаквана стъпка.

Посетете безплатната игра на Palms Bet


Палмс Бет безплатна игра с прогнози – важни детайли

Срок на промоцията:
  • Начало: 27.08.2021 г.
  • Край: 03.10.2021 г.

С избор от цели 76 футболни срещи от цял свят, потребителите на онлайн букмейкъра за спортни залози Палмс Бет ще могат да направят своята прогноза, при това напълно безплатно! За целта ще е необходимо да имате акаунт в palmsbet.com, както и да направите правилна прогноза за конкретната среща, за която сте решили да участвате. Колкото повече верни прогнози имате, толкова по-голям става вашият шанс за класиране за голямата награда.


Колко е наградният фонд и какви са отделните награди?

Доста щедро е предложението, което от Палмс Бет предлагат. Безплатната игра е с награден фонд от 15 000 лева и както споменахме те ще бъдат раздадени измежду всички регистрирани потребители в платформата, имащи правилно поставени прогнози. Ето и как изглежда разпределението:

Разпределение на награден фонд от 10 000 лева от Палмс Бет


ПозицияНаграда
1
2000 лева
2
1000 лв.
3
500 лв.
4 – 5
200 лв.
6 – 9
100 лв.
10 – 20
50 лв.
21 – 105
20 лв.
106 – 500
10 лв.
501 – 1400
5 лв.

Какви са допълнителните изисквания към офертата?

Естествено това, че играта е безплатна, съвсем не означава, че няма никакви правила и условия за изпълнение. Както останалите бонус предложения от Палмс Бет, така и това има някои специфики. Като цяло, имайте предвид, че ако нямате навършени 18 години, нямате право да участвате за тази и която и да било от останалите промо оферти на този и други букмейкъри. В случай, че сте пълнолетни, то ви съветваме да прочетете добре правилата и условията, за да сте сигурни, че можете да ги изпълните и едва след това да предприемете действие за включване в играта.

  • Можете да вземете участие всеки ден, по време на промоционалния период на играта.
  • За победител ще бъде избран този играч, който има най-много събрани точки в общото класиране.
  • Ако имате вярно поставена точна прогноза за даден мач, ще вземете 4 точки.
  • В случай, че сте направили правилна прогноза единствено за изхода на срещата, то броят точки, който ще получите в замяна е една.
  • Общо 1400 са местата, като за всяка отделна позиция наградата е в зависимост от мястото, на което сте се класирали.
  • За да вземете своята печалба ще бъде необходимо преди това да сте верифицирали акаунта си в Палмс Бет.
  • Ще разполагате с общо 30 дни, в които вашия бонус ще бъде валиден.

Има ли допълнителни награди и какви са те?

Отговорът на този въпрос е положителен. Освен страхотния награден фонд от 15000 лева, Палмс Бет са приготвили и няколко допълнителни поощрения под формата на безплатен залог. Както може би знаете, ако достигнете до определен брой точки по време на протичането на безплатната игра, ще можете съответно да получите и бонус награда, която идва именно под формата на free bet. Това, което е важно да знаете е, че при познаване на точния резултат ще получите 10 лв. free bet.

Линк към безплатната игра на Палмс Бет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Игра с Прогнози в Palms Bet: 15000 лв награден фонд

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!