Palms bet предлага по 10 лв. безплатен залог за спортни залози всеки ден

Мария Костадинова
Видяно 102 пъти

Добре ли се справяте с поставянето на спортни залози? Ако отговорът е положителен, може би това ще се окаже точната за вас промоция на Палмс Бет тъй като с нея ще имате шанса всеки ден да печелите безплатен залог. Това увеличава шансовете ви за печалба и освен това ви дава шанс да осъвършенствате уменията си като залагате на различни типове спорни срещи от стандартен вид и на живо.

Линк към Палмс Бет

Palms Bet оферта с 10 лева безплатен залог

Има различни оферти, които букмейкърът предоставя на своите регистрирани и нови клиенти. Текущата промоция се отнася за клиенти на сайта, имащи отворен акаунт в palmsbet.com с реални финансови средства. Това ще рече, че за да вземете участие, то трябва да преминете през следващите три последователни стъпки:

  1. Етап I: Вход в платформата
  2. Етап II: Депозиране на средства
  3. Етап III: Приемане на безплатния залог от 10 лв.

И така, след като вече знаете това, смятаме, че би било хубаво да се запознаете и с някои основни неща, касаещи това промо предложение.

Къде могат да се използват безплатните залози от тази промоция?

Безплатните залози ще бъдат активни за разделите за спорт и на живо в платформата на букмейкъра.


Каква е валидността на бонуса?

Имате на разположение точно десет календарни дни. Това означава, че в срок 27.11 – 06.12.2020 г. вие можете да вземете участие в това предложение на компанията. Имайте предвид, че тъй като безплатните залози са популярни и харесвани сред онлайн залагащите, много вероятно е този срок да бъде удължен. Екипът на Бетенеми обаче горещо ви съветва да не се осланяте на 100% на това, тъй като крайното решение се взима от екипа на Palms bet. Това означава, че не е гарантирано, че ако изчакате да мине този срок, то той ще бъде подновен.


Изисквания

Нека поговорим и за самите условия и правила. Както всяка друга оферта, така и тази на прави изключение. От Палмс Бет имат определени изисквания, които не само трябва да имате предвид, но и да изпълните. В противен случай бонусът няма да се отчете към сметката ви.

  • Минимален депозит: 50 лева/евро
  • Възможност за изтегляне: при залози с бонус и депозит, надвишаващи еднократния размер
  • Награда: бонус залог за презареждане
  • Размер на бонуса: 10 лева

И още – такъв тип бонус можете да получите на ежедневна база. Той трябва да се разиграе в рамките на две денонощия от датата, на която е бил издаден. В противен случай компанията ще го заличи от сметката, на която е бил зареден първоначално.

Вход в Palms Bet

Мария Костадинова

Мария Костадинова (Автор)

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Palms bet предлага по 10 лв. безплатен залог за спортни залози всеки ден

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!