Palms bet предлага по 10 лв. безплатен залог за спортни залози всеки ден

Видяно 170 пъти

Нов месец, ново начало, нова промоция! От Palms Bet ще ви посрещнат с оферта, на която спортните фенове трудно биха могли да устоят. Бонус спорт „Презареждане“ е оферта, която може да ви донесе награда, под формата на безплатен залог, който след това да изпробвате в спортната секция на сайта или пък в раздела със залози на живо.

Вземете бонус от Palms bet

Всеки ден до 10 лв. бонус спорт от Палмс Бет

Има няколко причини букмейкърите като Палмс бет да пускат толкова често промоции и една от тях е огромният интерес, който предизвикват в играчите. Ако имате отворена сметка в palmsbet.com и направите депозит, ще имате шанса да грабнете до 10 лева безплатен залог от всекидневната бонус игра на букмейкъра. Имайте предвид обаче, че полученият бонус ще важи за два от секциите в платформата, а именно „Спорт“ и „На живо“.

Какъв е процентът на бонуса, който ще получи всеки играч?

Максималният бонус, който можете да вземете, е 20% от депозираната от вас сума до 50 лева. С други думи, максималната ви награда може да бъде не повече от 10 лв. безплатен залог. Имайте предвид обаче, че депозитът ще може да се тегли единствено ако направените разигравания с него надвишат еднократния му размер. Същото условие за надвишаването с еднократен размер се отнася и за тегленето на печалбите, натрупани посредством използвания бонус.

Правила и условия

За да се включите в играта, трябва да сте пълнолетни. Ако това условие е изпълнено, имайте предвид, че тази промо оферта на Палмс Бет е възможно да се усвои единствено ако направите депозит в сайта, който да е поне 20 лева на ден. Ще имате половин месец, в който да изиграете бонуса, след като сте го получили.

Срок на офертата:
  • Начало: 02.10.2021 г. (събота) в 15:30 часа
  • Край: 31.12.2021 г. (петък) в 23:59 часа

Участвайте в промоцията на Палмс Бет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Palms bet предлага по 10 лв. безплатен залог за спортни залози всеки ден

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!