Осасуна приема Бетис в оспорван мач

Примера Дивисион ИспанияСрещата между Осасуна и Бетис ще открие деветия кръг в испанското първенство, като тя ще се проведе още тази вечер. Разликата между двата тима в класирането е само две точки, като евентуална домакинска победа би променила рязко подреждането. Тя би била и напълно в рамките на нормалното, съдейки по временната форма на двата отбора.

В последните си два мача Осасуна успя да достигне до равенство и победа, с което да се откъсне от отбора на Гренада, който се е закотвил на дъното. Момчетата на Енрике Мартин обаче трябва да се постараят още малко, ако искат да излязат от зоната на изпадащите и предстоящото домакинство би могло да бъде великолепно продължение на устрема им.

От своя страна отборът на Бетис реализира две загуби в последните си два мача, инкасирайки общо 7 гола. Статистиката в мачовете между двата тима също е в полза на Осасуна, които в последните си две домакинства на Бетис имат две победи. Това ни кара да мислим, че и този път крайният изход от срещата ще бъде в тяхна полза.

Прогноза: 1

Автор

Християн Цуцев

Основните отговорности на Християн включват писането на футболни прогнози за Бетенеми. Той отговаря за написването на качествени статии с новинарско съдържание, които могат да бъдат намерени на страниците на сайта.

0 мнения за Осасуна приема Бетис в оспорван мач

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!