България играе пейофа с Унгария на 8-ми октомври

Видяно 61 пъти

Днес бяха взети доста решения от УЕФА, касаещи футбола, както на клубно, така и на национално ниво. Вече се знае, че Европейското първенство е изместено с една година, поради кризата с коронавируса, но сега станаха ясни още детайли относно провеждането му. Годината става 2021, но датите за европейското първенство остават същите – от 11 юни до 11 юли. Няма промяна и във всички вече определени 12 стадиона за провеждане на срещите, като финалният двубой остава на Уембли.

Изяснено беше и кога ще се изиграят пейофите за последните свободни места на Евро 2021, като това касае и националния отбор на България, след доброто представяне в Лигата на Нациите. Тимът ни се изправя срещу Унгария на 8-ми октомври, като ще бъде изиграна само една среща и то на българска земя. При успех следва финален сблъсък на 12 ноември с победителя от мача между Исландия и Румъния, като отново България ще бъде домакин.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “България играе пейофа с Унгария на 8-ми октомври

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!