Опция КЕШ-АУТ от Efbet

Видяно 166 пъти

Efbet са един от водещите букмейкъри на българския пазар. За да запази и разшири позициите си, компанията се стреми да е в крак с всички тенденции. Брандът предлага на клиентите си не само разнообразие при игрите, но и различни полезни функции. Пример за това е опцията за Кеш аут при спортните залози, върху която ще се спрем в този текст.

Вход в Ефбет


Какво представлява Cash Out?

Опцията кеш аут, позната още като „Затвори залог“, е чудесна възможност, чрез която да подсигурите някои от прогнозите си. Тя позволява да затворите залога си, преди събитието, за което играете, да е приключило. С помощта на Cash Out от Efbet имате шанс да намалите загубите си или да вземете по-малка, но за сметка на това сигурна печалба. Системата ще направи автоматични изчисления и ще ви покаже каква сума може да приберете, ако затворите залога си. Решението дали ще я приемете е във ваши ръце.

Ако се възползвате от функцията, залогът ви ще бъде уреден според коефициентите, валидни към момента, в който сте поискали Cash Out. Както се досещате, стойностите зависят изцяло от развоя на срещата. Ако, да речем, сте предположили, че даден волейболен отбор ще вземе мача, но противникът води в трети пореден гейм, не може да се надявате на голяма възвращаемост.


За кои срещи се предлага?

Имайте предвид, че сайтът на Ефбет не предлага Cash Out за всяко събитие. Опцията е достъпна за различни спортове и пазари. Налична е преди началото на дадена среща или за събитията, които се следят на живо. Като цяло, букмейкърът сам решава дали да предложи на клиентите си опцията за преждевременно затваряне на залога. Като ориентир обаче можем да ви кажем, че функцията е по-често достъпна за популярните спортове като Футбол, Баскетбол, Тенис, Волейбол и пр.


Кога Cash Out от Efbet ви идва на помощ?

Ако досега не сте се възползвали от тази функция, нашият съвет е да се замислите и поне да я проучите. Опцията Cash Out, която Ефбет ви предлага, може да ви бъде много полезна.

Първият случай, когато може да се възползвате от нея, е при неуспешните прогнози. Ако сте заложили на спортно събитие и нещата вървят към провал, не чакайте последния момент и затворете залога си, ако ви се предоставя този шанс. Така ще намалите загубите си.

Опцията е полезна и в случаите, когато сте на път да спечелите, но все още има риск. Ако сте заложили на футболен отбор и в 80-ата минута той води само с един гол преднина, не би било зле да прибегнете до Cash Out, за да сте сигурни, че ще излезете на печалба.


Къде се намира Cash Out опцията?

затваряне на залог в efbet
Опция „Затваряне на залог“ в Ефбет

Вече обърнахме внимание, че тази полезна възможност е достъпна само за някои залози. Ако вашата прогноза е сред тях, системата ще ви го покаже. Всичко, което трябва да направите, е да влезете в секцията „Моите Залози“, която се намира в горния десен край на сайта. В нея ще се покажат всички предположения, с които играете. Ако Cash Out е достъпна за някое от тях, това ще е упоменато срещу самия фиш. За да затворите залога, е нужно само да натиснете съответния бутон. Системата ще изпише каква сума ви предлага, след което ще имате възможност да потвърдите или откажете.


Плюсове и минуси на Кешаут от Ефбет

Ние сме на мнение, че Cash Out функцията на Efbet има преди всичко предимства и може да е много полезна за всеки играч. Все пак тя също има известни недостатъци. Предлагаме ви списък с плюсовете и минусите, за да може сами да вземете своето решение:

Плюсове:

  Опцията идва на помощ в напрегнати ситуации. Тя не задължава с нищо играта ви, не се изисква предварително да заявите дали ще се възползвате от нея или не.
  Дава възможност да намалите загубите си или да подсигурите печалбата си, като по този начин е важна част от отговорното залагане.
  Предлага се за различни спортове.
  Залозите се уреждат моментално, не е нужно да чакате дълго, за да видите парите си по сметката и евентуално да ги инвестирате в ново предположение.
  Активирането на кешаут в Ефбет става съвсем лесно. Може да го направите от компютър и от мобилно устройство.Минуси:

  Cash Out не се предлага за всички събития.
  При активирането на опцията в срещи, които се следят на живо, може да има забавяния в системата, породени от динамиката на коефициентите.
  Букмейкърът не предлага опция за частично затваряне на залог.

Нашето мнение за Кеш аут

В заключение бихме искали да подчертаем, че опцията Cash Out може да бъде много полезна за всички спортни фенове, които играят в Efbet. Ако досега не сте се възползвали от нея, отделете време, за да я проучите. Дори да не прибегнете до от нея веднага, ако видите, че е достъпна за следващия ви залог, натиснете бутона просто от любопитство. Така ще проверите какви суми изчислява системата при преждевременно затваряне на залога и сами ще решите дали в някакъв момент да не се възползвате от тази функция.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Опция КЕШ-АУТ от Efbet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!