Опция „Бърз кеш“ от Ефбет

Видяно 99 пъти

Ефбет е букмейкър, който определено се отличава с любопитните си предложения за игра. Компанията се стреми постоянно да разнообразява портфолиото си и да предлага нови атрактивни възможности на клиентите си. Една от тях е опцията Бърз Кеш, от която могат да се възползват потребителите, които залагат на футбол в секция „Спорт“.

Посетете Ефбет


Какво представлява опцията Бърз Кеш от Efbet?

Предложението Бърз Кеш от Ефбет е валидно за пазарите, които се отнасят до първите 10 минути от дадена футболна среща. Участват всички мачове, за които се предлагат подобни маркети. Когато маркирате дадена селекция, тези пазари ще бъдат сортирани в специална секция, наречена „10 минутни“. Трябва само да направите своите прогнози, да познаете и ще се сдобиете с печалбите си още на 11-ата минута от мача. Ефбет ще уреди залозите, веднага след изтичането на прогнозния период от 10 минути.


На какви пазари може да залагате?

секция 10 минутни в ефбет
Изглед от секция „10 минутни“ в сайта на Efbet

Бързаме да уточним, че не всеки мач предлага залози за първите 10 минути. Заедно с това, секцията „10 минутни“ включва различни маркети при отделните срещи. Най-общо казано, колкото по-горещ е даден сблъсък, толкова повече опции за Бърз Кеш ще имате. За да добиете по-ясна представа, ви предлагаме списък с част от маркетите, които ще откриете към офертата:

  • Първи десет минути – Изход
  • Първи десет минути – брой корнери
  • Първи десет минути – брой тъчове
  • Първи десет минути – брой аутове
  • Първи десет минути – брой картони

Защо Бърз Кеш от Ефбет е полезна опция?

Опцията Бърз кеш от Efbet е полезна, най-вече защото ви дава възможност да уредите залозите си още преди края на мача. След изтичането на първите 10 минути вече може да разполагате със свежи средства, които да инвестирате в нови залози или просто да изтеглите към сметката си. Ако използвате опцията за преводи чрез EasyPay, например, може да разполагате с печалбите си още преди края на първото полувреме. Това е чудесен начин да получите пари, ако същия ден ви предстои покупка или специално събитие. От друга страна, Бърз Кеш е полезен и ако сте останали с малко наличност в акаунта си, а искате да заложите по-голяма сума. Със сигурност можем да кажем, че това е една от най-любопитните опции в сайта на Ефбет.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Опция „Бърз кеш“ от Ефбет

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!