Опции за залози на живо в Efbet

Видяно 120 пъти

Компанията се е постарала да направи сектора динамичен и да осигури приятни мигове на своите потребители. В този текст ще разгледаме какво предлага разделът и с какво ще обогати играта ви. Опцията за залози на живо в Ефбет е един от най-обичаните начини за игра от редица фенове на хазартната тръпка.


Какво ще откриете в секция На Живо?

За да започнете играта за събития в реално време, трябва да изберете раздел „На Живо“ от централната лента с навигация. В лявата му част, точно под логото на Efbet, ще откриете списък със спортовете, чийто срещи се следят на живо в конкретния момент. За да ги прегледате, трябва просто да отворите менюто към избрания спорт.

efbet секция с футбол в раздел на живо
Изглед от секцията с футбол в раздел „На живо“

Щом се спрете на дадена селекция, в центъра на екрана ви ще се появи интерактивна схема, благодарение на която ще следите развоя на събитията в реално време. В нея ще са отразени всички по-важни моменти като отбелязана точка, попадения, атаки, контраатаки, нарушения, смени и пр.

Под тази схема ще видите и всички пазари, които са достъпни за срещата, а до тях ще бъдат изписани прилежащите коефициенти. Ако наблюдавате този раздел, ще забележите, че стойностите постоянно се менят, а стрелки показват дали вървят нагоре или надолу. Това е така, защото ставките зависят от представянето на играчите/отборите.

блокирани пазари в ефбет
Блокирани пазари в сайта на Efbet

Имайте предвид, че понякога част от пазарите биват блокирани. Това се случва към края на дадена среща или когато са настъпили обстоятелства, които коренно променят прогнозите и букмейкърите имат нужда от малко време, за да направят изчисленията си.

Механизмът, по който поставяте залога си в събитията на живо в Ефбет, е същият като при останалите прогнози. Щом се спрете на дадена селекция, маркирайте предпочитания коефициент и предположението ви ще се появи в електронен фиш в дясната част на сайта. Процедурата е бърза, лесна и няма да ви попречи да следите срещата концентрирано.

Една от най-интригуващите опции в секцията „На живо“ е възможността да следите пряко предаване от някои срещи. Това става чрез вграден екран в дясната част на сайта. Не се предлага излъчване за всяка среща, но изборът е достатъчно голям, за да се забавлявате.

Вход в раздела


Какви спортове се следят на живо?

Ефбет се стреми постоянно да добавя нови предложения към портфолиото си със спортове, които се следят на живо. В момента на сайта ще намерите събития от света на:

  • Футбола
  • Баскетбола
  • Волейбола
  • Тениса
  • Тениса на маса
  • Електронните на маса

Предложенията на букмейкъра се менят постоянно. Имайте предвид, че в лявата част на секция на „На живо“ не са поместени всички спортове, които по принцип се следят в реално време, а само онези, които предлагат залози на живо към конкретния момент. За да ви ориентираме, ще кажем, че Efbet следи тенденциите сред клиентите си и няма да пропусне да ви направи част от горещите спортни първенства.


Какви пазари на живо предлага Ефбет?

Пазарите към събитията, които се следят на живо, също са много разнообразни. Колкото по-популярно е дадено събитие, толкова повече маркети предлага то.

Ако залагате на футбол, ще може да предположите Краен изход, Брой голове, Кой отбор ще отбележи гол 2, Азиатски Хендикап, Точен резултат и пр. Внимавайте обаче дали всички маркети важат при разиграването на ефбет бонус нов клиент, понеже в правилата често се указват пазари, които не допринасят за превъртането на офертата.

Любителите на тениса могат да прогнозират Краен изход, кой ще спечели даден сет, точен брой точки и др.

При баскетбола също са налични разнообразните интригуващи пазари като Гост – Брой точки, Хендикап, Четен/Нечетен брой точки, Втора Четвърт – Първи до 5 точки и т.н.

Като цяло, опциите ви тук се припокриват с възможностите, които имате, когато залагате преди началото на дадена среща.


Защо да изберете залози На живо от Efbet?

Ако никога досега не сте опитвали да залагате на събития, които се следят на живо от букмейкърите, уверяваме ви, че това преживяване ще промени разбиранията ви за онлайн хазарт. Причината е, че тук тръпката е усилена на максимум, тъй като играете с динамични коефициенти. Букмейкърът следи срещите в реално време и прилежащите към нея стойности се менят постоянно, в зависимост от развоя на мача. Този сравнително нов начин за прогнозиране повишава не само удоволствието от залаганията, но и интереса към самото спортно събитие, което гледате.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Опции за залози на живо в Efbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!