Олимпик Лион ще търси победа над Анже в гонитбата си на лидерите

Франция Лига 1Само преди няколко дни Олимпик Лион записа една от най-големите си победи от началото на сезона, надигравайки като гост силния тим на Монако. Това бе и тяхна трета поредна победа във френската първа лига и затвърди четвъртата им позиция, вече само на пет точки зад ПСЖ. Сега за тима предстои последен напън за годината в домакинството им на Анже. С изключение на Максим Гоналонс, който е под въпрос за срещата, в състава на Лион няма проблеми с отсъстващи, така че единствената цел ще бъдат трите точки.

Отборът на Анже е изпаднал в лоша серия, която ги доближи доста и до зоната на изпадащите. Те загубиха четири от последните си пет мача, а последната им победа бе преди повече от месец и половина. Това е и един от отборите отбелязал най-малко попадения от началото на сезона. Лион вероятно ще осъществи натиск още от началото на двубоя и ще търси пропукване в защитата на Анже, която въпреки многото загуби, не е допуснала повече от два гола в един мач.

Прогноза: 1

Налични оферти за срещата:

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €30 за Спорт

Автор

Християн Цуцев

Основните отговорности на Християн включват писането на футболни прогнози за Бетенеми. Той отговаря за написването на качествени статии с новинарско съдържание, които могат да бъдат намерени на страниците на сайта.

0 мнения за Олимпик Лион ще търси победа над Анже в гонитбата си на лидерите

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!