Меси е непоколебим – не се яви на задължителните тестове

Видяно 58 пъти

Днес всички играчи на Барселона бяха повикани за задължителните PCR тестове за коронавирус, като всички, които дадат отрицателни проби ще стартират предсезонната подготовка на тима, която започва утре. Преди няколко дни се появи информация, че Меси не смята да се явява на тестовете и днес тя се потвърди официално, след като аржентинецът пропусна задължителната процедура. Това означава, че той няма как да стартира подготовката за следващия сезон, което допълнително засилва твърденията за негова продажба.

От ръководството на клуба са съгласни да проведат среща със звездата си, но не и ако нейната тема ще е относно напускането му. Искането на Меси е да бъде освободен, за да може да напусне като свободен агент. Точно заради това е напълно възможно да се стигне и до съд между двете страни.

Няколко клуба открито проявяват интерес към аржентинеца, като най-близо до подписа му изглеждат Манчестър Сити, но откупната клауза на Меси е недостижимите 700 милиона евро. Според информация на Mirror обаче, от Барселона са съгласни да се разделят със звездата си срещу 280 милиона евро и сделка, включваща играчи и пари.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Меси е непоколебим – не се яви на задължителните тестове

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!