Официално: Край с футболния шампионат на Шотландия

Видяно 66 пъти

Докато повечето футболни първенства в Европа обмислят начините за възстановяване на прекъснатите шампионати, то Шотландия се присъединиха към държавите, които официално сложиха край на настоящия сезон, определяйки временния водач за актуален шампион на страната. В случая това е съставът на Селтик, който се поздрави със своята 51-ва титла в историята си. Така или иначе титлата на Детелините изглеждаше в кърпа вързана, тъй като преди прекъсването на мачовете преди повече от два месеца, те бяха лидер във временното подреждане и то с преднина от цели 13 точки пред вторите Рейнджърс.

Късата клечка пък остана за отбора на Хартс, който заемаше псолeдното място във временното класиране, а това автоматично му осигурява и изпадане в долната дивизия. В официалното си изявление от шотландския футболен съюз съобщиха, че искрено съжаляват за отпадането на Хартс, но ситуацията с коронавируса в световен мащаб ги е принудила да вземат крайното решение.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Официално: Край с футболния шампионат на Шотландия

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!