Новият сезон във Висшата лига ще стартира на 12-ти септември

Видяно 51 пъти

Все още не е ясна датата за възобновяване на английската Висша лига, като по всяка вероятност това ще се случи или на 19-ти или на 26-ти юни и то при съответните строги противоепидемични мерки за безопасност. Ако обаче има нов пик на заразата, шампионатът със сигурност ще бъде прекратен.

Британското издание Daily Mail съобщава, че утре ще бъде взето решение за датата, в която ще стартира новия сезон, като според информацията това ще бъде в уикенда на 12-13 септември. За сравнение преди пламването на епидемията, спряганата дата бе 8-ми август, което означава, че ни очаква изпълнена с още повече мачове футболна програма.

Фокусът на английската футболна федерация обаче остава доиграването на настоящия сезон, който по предварителни сметки трябва да приключи до началото на месеци август. На осми август пък е планирано да се изиграе финалът за ФА къп, макар че той ще е с по-нисък приоритет спрямо шампионата. През август се планира и доиграването на мачовете в европейските клубни турнири, така че двубоите от Висшата лига трябва да бъдат съобразени и с това.

Междувременно вече официално се позволи да играчите да влизат в единоборства по време на тренировките.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Новият сезон във Висшата лига ще стартира на 12-ти септември

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!