Кристиано Роналдо вече има 300 гола след 30-тата си годишнина

Християн Цуцев
Видяно 64 пъти

Във футбола играчите над 30 не са приоритет на трансферния прозорец и това е нормално, тъй като от тяхната кариера вероятно остават само още няколко години на най-високо ниво. Кристиано Роналдо обаче е едно от изключенията. Снощи 36-годишния португалец успя отново да се разпише в мача на неговия Ювентус срещу Рома, което спомогна за победата на Бианкоенрите. Водещите италиаснки медии пък единодушно го определиха като играч на мача.

Кристиано Роналдо е и временен лидер в голмайсторката класация в Серия А, като след 20 изиграни кръга той вече има 16 реализирани попадения. Вчерашният му гол обаче ще се запомни и с още нещо. Той бе под номер 300 за футболиста, откакто е навършил 30 години.

До 30-тата си годишнина португалецът е отбелязал 463 гола в общо 718 мача, а след 30 години той вече достигна кота 300 и то само за 326 мача. Съдейки по невероятната му физическа форма, то нищо чудно до края на кариерата си той да запише повече попадения след 30 години отколкото преди това.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Кристиано Роналдо вече има 300 гола след 30-тата си годишнина

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!