Нов Начален Бонус до 200 лв. от Efbet

Видяно 135 пъти

Щедро поощрение на стойност до 200 лв. очаква всички нови потребители на Efbet. Припомняме, че нетният таван на досегашната стартова оферта бе 100 лв., но компанията реши да привлече още клиенти, като удвои размера на промоцията си. Повече подробности за привлекателните оферти и за възможностите, които предлага букмейкърът, може да прочетете в експертното ни ревю за Efbet.


Какво представлява стартовият бонус?

Efbet стартов бонус до 200 лв.

От 1 март 2019 г. Ефбет посреща новите си потребители с поощрение, възлизащо на 100% от първия им депозит, като нетният таван на този бонус вече се покачва до 200 лв.

Промоцията се предоставя под формата на безплатен залог, който може да бъде изигран в спортната секция на сайта.

Посетете Efbet


Как да получите своя бонус?

Ако още не сте клиент на букмейкъра, сега е правилният момент да започнете играта си в платформата. За да се възползвате от промоцията, трябва да се регистрирате на сайта на компанията. Бързаме да ви зарадваме, че ако въведете бонус код за Ефбет , таванът на стартовия бонус ще бъде 200 лв.

След като завършите регистрацията си, остава да направите и първия си депозит. Efbet ще добави към сметката ви пълната стойност на първоначалното ви захранване, стига сумата да не надвишава 200 лв.


Правила и условия на началната оферта от Ефбет

Трябва да знаете, че за усвояването на стартовия бонус от Efbet има някои правила. На първо място е добре да имате предвид, че той се предлага единствено за нови клиенти на компанията и всеки потребител има право да се възползва от него само веднъж.

По-важни правила:
 • Стартовият бонус е 100% от първоначалния депозит и не надвишава 200 лв. Това означава, че дори да направите първи депозит от 300 лв., предоставеният от Efbet безплатен залог, ще е в размер на 200 лв.
 • Минималната сума на депозита ви трябва да бъде 10 лв. или еквивалентната стойност в друга валута.
 • За да изпълните условията по усвояване на офертата, трябва да направите спортни прогнози на стойност три пъти сбора от първия си депозит и добавения към него бонус. Нека предположим, че сте захранили сметката си със 100 лв., а Ефбет са ви предоставили още толкова. Това означава, че за да покриете изискванията, трябва да направите спортни залози на стойност минимум 600 лв.
 • Важно е да знаете, че към условията по превъртане спадат само залози с коефициент не по-малък от 1.50.
 • В регламента за усвояване на бонуса не се зачитат следните пазари: Азиатски линии; Азиатски Хендикап; пазари, включващи Четно/Нечетно; Равен няма залог.
 • Към условията на превъртането спадат само прогнози, уредени като губещи или печеливши.
 • Залози, за които е използвана опцията Cash Out, също не се зачитат към регламента за усвояване на стартовата оферта.
 • Имате срок от седем дни да изиграете предоставения ви начален бонус от Ефбет.
 • В даден момент може да имате само по една активирана оферта.
 • Разполагате с 30 дни да покриете условията по усвояване на своя бонус. След изтичането на този срок губите право върху бонуса си и натрупаните с него печалби. Efbet има еднолично прави да прецени дали да удължи срока ви.
 • Нямате право да заявявате теглене от сметката си, ако сте заложили целия си бонус или част от него.

Нашето мнение за новия стартов бонус от Efbet

Efbet са букмейкър, познат сред играчите с разнообразните си промоции и предложения. Едно от предимствата на платформата е, че предлага не само стартови оферти, но и бонуси за вече регистриралите се клиенти. С удвояването на началната си промоция, букмейкърът недвусмислено показва, че ще се стреми да привлече нови потребители. Ако още не сте се регистрирали в платформата, сега е удачен момент да го направите, защото началният бонус е наистина щедър, а условията по превъртането му са сравнително изгодни.

Вход в Efbet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Нов Начален Бонус до 200 лв. от Efbet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!