Тежка визита за Германия срещу лидера в групата Северна Ирландия

Християн Цуцев
Видяно 28 пъти
квалификации за световно 2018Изключително интересна е ситуацията в Група C на евроквалификациите, където въпреки присъствието на Германия и Холандия, временният лидер в групата е тимът на Северна Ирландия. Едва през идния понеделник обаче те ще се изправят пред първото си сериозно предизвикателство – домакинство на Германия. През последните 15 години двата отбора са се срещали общо четири пъти, като Бундестимът винаги е бил на печелившата страна. Това са очакванията и този път, съдейки по факта, че спортният букмейкър Betfair дава коефициент над 10.00 за домакински успех.

Залог за победа на Германия с хендикап

Без съмнение това е доста важен мач за Германия и те едва ли ще си позволят да не го спечелят. Коефициентът за техен успех обаче е нисък, така че ако търсите по-висока ставка то може да проверите възможностите за победа на Бундестима с хендикап.

Северна Ирландия са спечелили всичките си четири мача дотук

След катастрофалното представяне на Северна Ирландия в Лигата на Нациите, където те загубиха всичките си срещи в група с Австрия и Босна и Херцеговина, едва ли са били много хората, които са очаквали, че на този етап от квалификациите тимът ще е лидер в подреждането на своята група. Това стана факт след четири поредни победи над Естония и Беларус.

Германия нямат право на повече грешки

Германия също започнаха със силни изяви, като първо победиха основния си конкурент Холандия, а след това пометоха Беларус и Естония, отбелязвайки им общо десет гола. Само преди няколко дни обаче Бундестимът изигра и втората си среща с Холандия, която загуби у дома с 2:4. Това поражение опира Германия до стената и ги задължава да вземат максимума от визитата си в Северна Ирландия.
Прогноза
Коефициентите подлежат на промяна!
Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Тежка визита за Германия срещу лидера в групата Северна Ирландия

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!